Traktorist
Član
ja ne protestujem zbog toga sto mi je oduzeta dozvola,a ako ovi protesti ne pomognu povecanju cena onda od ove vlasti stvarno nema nista....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
najbolji komentar sto sam do sada procitao..svaka castJa bih rekao da je u svoj ovoj priči država najveći krivac. Sve države rade na tome da sačuvaju domaću proizvodnju dok naša vlada radi na tome da privuče i zaštiti strane ulagače a za domaće nema nadležnost. Ovako je gos. Vučić nekada govorio o gos. Dinkiću http://www.youtube.com/watch?v=QVx6rrgJroA a sada imaju neke svoje zajedničke planove kako da unaprede poljoprivredu, prodavajući Srpsku zemlju Arapima. Dali ovde ima korupcije i kriminala pokazaće vreme, ničija nije gorela do zore. Drzava neće da se meša u cene polj. proizvoda, kao da ona nema nikakve koristi od poljoprivrede pa ih poljoprivreda u opšte ne zanima. Kada država nema mogućnosti da zaštiti seljaka zbog čega onda Srbija ima ministra i mnogobrojno ministarstvo poljoprivrede. Zar SNS nije obećavao unapređenje poljoprivrede, seljaka i spašavanje Srpskih sela od propadanja. Nisam ni u jednoj političkoj stranci http://www.dverisrpske.com/sr-CS/dv...a-vlast-unistava-i-drzavu-i-poljoprivredu.php
Postojanje monopola nije zabranjeno.da razbijate monopole i oligopole, jer su zabranjeni!
Evo razmislio sam i grakcem: Zakonski je zabranjena zloupotreba monopolskog polozaja!Postojanje monopola nije zabranjeno.
ps
Raspitajte se malo pre nego što graknete.
Postojanje monopola i njegova zloupotreba su dve vrlo različite stvariZakonski je zabranjena zloupotreba monoplskog polozaja!
Slabi su ti argumenti i sustinski beznacajni.Postojanje monopola i njegova zloupotreba su dve vrlo različite stvari
Ako investiram 100e i svoj autoritet u proteste bilobi 1050sta pricas vas 1000 da blokirate drzavu pogledaj malo oko sebe
Pozarevljaane su poveli propali kadrovi DS (koji nisu imali mu.a da se pojave ped narod kad sam i ja protestvovao i zbog tog pojedinca Ja nisam izasao) i ljudi koji indirektno rade za Viktorija group , otislisu do moravskog mosta i tu ih sacekao neko iz APV i rasturio proteste , mislim da su to i prijavili kao protesna voznjasta je sa pozarevljanima,jel su jos uvek na blokadama ili su digli ruke ? Ukoliko sutra ne bude postignut nikakav dogovor sa Vučićem a sva je prilika da neće,koji su dalji planovi ? Jel se planira neki protest u Bg-u ili ce i dalje da se blokiraju putevi ?
prijatlju nemas ti pojma sta pises.bez uvrede.Pozarevljaane su poveli propali kadrovi DS (koji nisu imali mu.a da se pojave ped narod kad sam i ja protestvovao i zbog tog pojedinca Ja nisam izasao) i ljudi koji indirektno rade za Viktorija group , otislisu do moravskog mosta i tu ih sacekao neko iz APV i rasturio proteste , mislim da su to i prijavili kao protesna voznja
Kako nije zabranjen dominantni polozaj cemu onda sluzi zakon o zastiti konkurencije. Procitaj clan 57 i 59 u kome su opisane radnje koje komisija preduzima u cilju kaznjavanja i suzbijanja dominantnog polozaja. Šta je teško dokazat da li je pravicna cena? Kada je otkupna cena ispod nivoa troškova proizvodnje i niza od svih zemalja u okruzenju stvari su kristalno jasne osim ako se radi o zlonamernim ljudima koji iz nekog razloga mrze ratare. To meni nije bas jasno zato vise nemam razloga bilo sta da objasnjavam nekome ko je zaslepljen zlobom prema ljudima koji se bore za sprovodjenje ovog zvanicnog zakona drzave Srbije i elementarnog ostvarivanja svojih gradjanskih prava. Ovaj zakon bi trebao da bude osnova nase pravne borbe i dokaz da se ovde zakoni neometano krse sto neko jednom mora prekinuti.Član 15 opisuje šta je to dominantan položaj, a nigde ne piše da je zabranjen. Ovde se eventualno može govoriti o nepravičnoj ceni, ali veoam teško je dokazati šta je pravična cena, pa ne verujem da tu ima prostora da država nekome nametne koliko mora da plati.
Ako investiram 100e i svoj autoritet u proteste bilobi 1050
Brate prosvetlime , jel neko smeo da spomene dase blokira Fi... ili Vik...... otkupna mesta , kovasje organizovao u psss , kosu inicijatori iz opstine M.C. onaj sto je bio stecajni direktor mlina i sto je privatizovao veterinarsku stanicu pamuse sad nesvidja plata 80% manja , drasku svaka cast za ove ostale ...........prijatlju nemas ti pojma sta pises.bez uvrede.
Kada je otkupna cena ispod nivoa troškova proizvodnje i niza od svih zemalja u okruzenju stvari su kristalno jasne
ma uredu je to rale,zasta da investiras ko ce da ti kaze hvala i realno sta bi ja i ti imali od toga osim sto ce nam neko nas j....e mater sto nije mogo na pijac zbog blokade(ja sam blokiro ulice pa me posle svi mrze)