oldtimer
Član
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA
polako ljudi, pa u 20:30 je poceo sastanak!
Kad pre biste da dobijete info?
polako ljudi, pa u 20:30 je poceo sastanak!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pu u 22:30 mozda , a mozda i ne......oldtimer je napisao(la):polako ljudi, pa u 20:30 je poceo sastanak!
BANE IVANOV je napisao(la):GENERALNI ZAKLJUČAK:
-UTORAK 06.7.2010.PONOVO SE IZLAZI
-NAKON ISPUNJENJA ZAHTEVA SE SKLANJAMO.
AuuuuuuKengur je napisao(la):BANE IVANOV je napisao(la):GENERALNI ZAKLJUČAK:
-UTORAK 06.7.2010.PONOVO SE IZLAZI
-NAKON ISPUNJENJA ZAHTEVA SE SKLANJAMO.
Ako ne ispune zahteve, na silu ce ukloniti traktoriste i pisati prekrsajne prijave.Scenario mi je poznat
Pa bogami i na to ciljaju sigurno......techa je napisao(la):Do utorka ce pola zetve da bude gotovo, a i tad samo pregovori pa novi rok da se ispune zahtevi, mislim da druga strana kupuje vreme................ A kad zetva prodje stvar zavrsena![]()
Pa ja se nadam samo to treba pogurati svako u svom selu da bi nas bilo što višedorel je napisao(la):Izgleda pojeo vuk magarca
Post je spojen: [time]1278020039[/time]_________________________________________________
@carpista
jeli komsija, mislis da cemo uspeti organizovati nesto u nasoj opstini![]()
Rastislav je napisao(la):Tesko da ce se taj Gordijev cvor razbiti, jer su tajkuni cvrsto povezani sa politicarima.(finansiraju im stranke,kampanje...) Sto ne znaci da ne treba probati, mozda se neke beneficije izvuku ali ako uistinu zelimo da se resimo monopolista(tajkuna),korupcije...na sledecim izborima treba glasati za one stranke iza kojih ne stoje tajkuni.
Rastislav je napisao(la):Tesko da ce se taj Gordijev cvor razbiti, jer su tajkuni cvrsto povezani sa politicarima.(finansiraju im stranke,kampanje...) Sto ne znaci da ne treba probati, mozda se neke beneficije izvuku ali ako uistinu zelimo da se resimo monopolista(tajkuna),korupcije...na sledecim izborima treba glasati za one stranke iza kojih ne stoje tajkuni.