Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,4%
  • Ne

Glasovi: 115 31,6%

• Ukupno glasača
    364
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

polako ljudi, pa u 20:30 je poceo sastanak!
Kad pre biste da dobijete info?

GENERALNI ZAKLJUČAK:

-UTORAK 06.7.2010.PONOVO SE IZLAZI NAJPROMETNIJIM PUTEM DO OPŠTINA.
-ULTIMATUM 12. ČASOVA DA NAM SE OBRATI MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE,TRGOVINE ROBNE REZERVE I ANTIMONOPOLSKA KOMISIJA
-NE POMERAMO SE SA MESTA DOK DO PREGOVORA NE DOĐE
-NAKON PREGOVORA ROK 24.ČASA ZA ISPUNJENJE ZAHTEVA.
-NAKON ISPUNJENJA ZAHTEVA SE SKLANJAMO.

BANE IVANOV je napisao(la):
GENERALNI ZAKLJUČAK:

-UTORAK 06.7.2010.PONOVO SE IZLAZI

Ako ne ispune zahteve, na silu ce ukloniti traktoriste i pisati prekrsajne prijave.Scenario mi je poznat

:nono: :udri: ::lose::

Do utorka ce pola zetve da bude gotovo, a i tad samo pregovori pa novi rok da se ispune zahtevi, mislim da druga strana kupuje vreme................ A kad zetva prodje stvar zavrsena :udri:

Kengur je napisao(la):
BANE IVANOV je napisao(la):
GENERALNI ZAKLJUČAK:

-UTORAK 06.7.2010.PONOVO SE IZLAZI

Ako ne ispune zahteve, na silu ce ukloniti traktoriste i pisati prekrsajne prijave.Scenario mi je poznat
Auuuuuu ::jako_besan:: bice gadno ali treba se boriti............ ::traktor1:: ::traktor1:: ::traktor1:: ::svaka cast::
Post je spojen: [time]1278020519[/time]

organizujte se ima malo vremena dajte ovu vest u medije.neka se pročuje morate biti aktivniji i vaši prijatelji moraju biti aktivniji.štampajte letke delite dogovarajte.organizacija na papiru je laka ali u stvarnosti....... :nono: :nono: :nono:mislim da su reči suvišne više dajte AKCIJU. :ideja:

A sto ne za BG makar i peske! Vise nas na jednom mestu izgleda uverljivije :cao: Ovako tesko da cemo nesto uciniti :sta: nek nam je BOG u pomoci, drugog izlaza nema...

Pozdrav. Pošto sam novi na forumu pozdravljam sve članove i moje je mišljenje da treba ići za BEOGRAD
da bi se neko zapitao šta je ovim ljudima :sreca: :ppozdrav:

Izgleda pojeo vuk magarca ::lose::
Post je spojen: [time]1278052439[/time]

dorel je napisao(la):
Izgleda pojeo vuk magarca ::lose::
Post je spojen: [time]1278020039[/time]
prošli put su nas zaustavili između Pančeva i BG i kao i obično uz pretnje policije prekršajnim prijavama jedan po jedan su posustajali ::lose::

Дошли у село да спроведу испитивање какав је сељаков љубавни живот, како то раде и сл.
И сад питају једног старијег чову и он почиње: Мучим се, посејем жито на компензацију, платим репроматеријал, вратим сваком своје и не остане ми ни за 'леба. Продам прасиће, ем се не исплати, ем сам више уложио него што ћу да зарадим ем нема паре. Продам телад - нема паре... У том тренутку, прекида га унука ама деда не питају те то, питају те како водиш љубав. Слушај дете, одговори деда, ја причам како мене јебу а ти како се проводиш мене то не интересује!

:osmeh:

Ako se sad ništa ne dobije i ne postigne moraju se dići ruke od sveka, a ujedno će mo ozvaničiti i legalizovti robovlasničko društvo.

Tesko da ce se taj Gordijev cvor razbiti, jer su tajkuni cvrsto povezani sa politicarima.(finansiraju im stranke,kampanje...) Sto ne znaci da ne treba probati, mozda se neke beneficije izvuku ali ako uistinu zelimo da se resimo monopolista(tajkuna),korupcije...na sledecim izborima treba glasati za one stranke iza kojih ne stoje tajkuni.

Rastislav je napisao(la):
Tesko da ce se taj Gordijev cvor razbiti, jer su tajkuni cvrsto povezani sa politicarima.(finansiraju im stranke,kampanje...) Sto ne znaci da ne treba probati, mozda se neke beneficije izvuku ali ako uistinu zelimo da se resimo monopolista(tajkuna),korupcije...na sledecim izborima treba glasati za one stranke iza kojih ne stoje tajkuni.

ја сам то рекао на почетку и на оној другој теми. Овај проблем има дубоке корене а кључна је та спрега на релацији власт-тајФуни. Врло захебана ситуација. За то време млади одлазе са села, села умиру. Шта нам преостаје? Да све то гледамо ћутке? Њима је свеједно важан им је %. Велика риба једе малу, на крају ће овде улетети Немци, Французи, Холанђани да раде земљу. Баш као у Румунији и Бугарској. А нама нико не брани да купујемо земљу на Западу само питање је чиме. Са орасима? Али су зато сви немачки клозети наши. Загарантовано. ::lose::

Meni ne radi internet ovih dana skoro nikako,ako dodje do neke kulminacije molim nekog od vas da mi javi sms-om. :ppozdrav:

Rastislav je napisao(la):

a koje su to molim stranke :sta: nemoj da mislis da je neko usao u politiku radi opsteg drustva nego sebe samog ::lose:: sve su svinje iste kad zamirisu pomije :cao:
Post je spojen: [time]1278066325[/time]

Koliko ja mogu da vidim moraće da se primeni zakon prirode, prirodna selekcija ( jači pojede slabijeg). Ja mislim da smo mi na vrhu te lestvice samo što još nije zvonilo za glavni ručak, al miriše na neko lepo pečenje.

Nazad
Vrh