Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,4%
  • Ne

Glasovi: 115 31,6%

• Ukupno glasača
    364
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

Ljudi imate moju podrsku ako se nesto organizuje u blizini Kg-a tu sam da Vas podrzim ne odustajte do ispunjenja zahteva dosta su nas ovi zutaci maltretirali i omalozavali......

Jingis je napisao(la):
Danas sam nesto cuo ali nisam siguran da je tacno. Mitro-Srem iz Sr. Mitrovice isto u petak krece u strajk sa traktorima i ostalom mehanizacijom. Opet napominjem da nisam siguran u tu info.
INFORMACIJA JE TAČNA.
Post je spojen: [time]1277940747[/time]

Naravno,nema odustajanja.Vidis da se godpoda iz ministarstva poljoprivrede nisu ni okrenuli za nama.Veceras je u Lacarku sastanak APS-a,ko god moze neka dode. ::traktor:: ::traktor1:: ::prica:: ::vino::

Zamajac je polako al sigurno počeo da se okreće, a dostići će i maksimalan broj obrtaja tokom rada, dok ujedno pokreće jednu celovitu mašinu sa svom pratećom opremom. :ppozdrav:

И? Опет да се возикамо?
Post je spojen: [time]четвртак, 01. јул 2010. 05:14:43 MST[/time]

Lala iz Banata je napisao(la):
Onda, jel krecemo sutra u nove pohode? :sta:
svaka cast,kod vas se organizuju a kod nas nista :sta:,cak ljudi i neznaju da je poceo protest :udri:

Narode ako budemo odrzavali samo mirne protestne voznje do sada su nas ignorisali a sada ce poceti da nam se smeju,zato sto ih bole za nas.Videli smo kakav efekat imaju mirni protesti,ubacili kao glavnu vest pedere i kojekve gluposti a protesti samo na lokalnim radio televizijama.Ako nastavimo blagim tempom mozemo se pomiriti polako sa vec postojecim i nepostojecim cenama i povuci se.Ako ostane sve na tome sramota ce me biti sto uopste zivim u srbiji.Cinjenica je da nas ignorisu dok nepocne zetva onda ce lako.Ljudi dajmo im razloga ako treba da beze od nas iz Srbije!!

Ma kakvi,tresla se gora ,rodio se mis ::namigivanje:: Nema nista od toga,evo krece zetva,seljaci moraju da spremaju mehanizaciju,nema se vise vremena za strajkove i cini mi se da su muda sve manja...Manje se i prica o tome,preci ce se [preko toga ove godine do sledece,pa od sledece do sledece :haha: Smorili su se ljudi posle Slobe od mitingovanja ::lose:: Ovi im daju na kasiku koliko da prezive i ljudi se zadovoljise malim stvarima,neosvrcuci se na okolinu i zemlje u regionu.Navikli smo mi da tavorimo,jos dugo cemo tako a godinice prolaze ::lose::

DJOKAN je napisao(la):
Ma kakvi,tresla se gora ,rodio se mis

Nikad se ništa nezna. Danas u savremenom veku postoji genetska hrana, verovatno je i taj miš probao tu hranu pa šta misliš ako mutira u neko stvorenje ondak će se tresti i zemlja ne samo gora...
Opasno je ako dođe do toga da se nazad nesme napred se ne može gore visoko dole tvrdo :ppozdrav:

Golub je napisao(la):
DJOKAN je napisao(la):
Ma kakvi,tresla se gora ,rodio se mis

Nikad se ništa nezna. Danas u savremenom veku postoji genetska hrana, verovatno je i taj miš probao tu hranu pa šta misliš ako mutira u neko stvorenje ondak će se tresti i zemlja ne samo gora...
Opasno je ako dođe do toga da se nazad nesme napred se ne može gore visoko dole tvrdo :ppozdrav:

Najeb teski je sve to :udri:

Ajmo Sremci ja cekam da me neko obavesti za sutra al izgleda slabe vajde a?Beska ,Maradik ,Cortanovci,Krcedin sta se desava neka me neko kontaktira na PP ako se sutra nesto organizuje u tom regionu ja sam zapet kao puska :cao:

Ima li konacno informacija za Zrenjanin? Kada gde u koliko sati? To mi je najbliza lokacija, dajte neku informaciju!

Nemoj da su ovi pregovarači njihovi ljudi, a mi mislimo naša ekipa, neće valjda ispasti da su petokolonaši. ::novac::

Ovi nasi iz APS a su pravi :bravo: nasi ljudi :ppozdrav:

Nazad
Vrh