Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U ovom slučaju je svima isti cilj, i malim i velikim i srednjim proizvodjačima.
Kog zovu bezzemljas.Taj kog si postavio gore na slici iznad tvog citata je Miroslav Grubanov,covek ima 10kj zemlje u Crepaji i traktor t40.Bezzemljas je Jan Husarik.Sto ga neki zovu bezzemljas? Koliko sam cuo coek radi nesto zemlje.
Koliko sam upoznat bilo je nekoliko vasih ljudi veceras kod nas u Pancevu zbog ovog lika.E taj u bordo majci je najveci protivnik protesta i bojkotuje na svakom koraku.Nemojte da nasedate na njegove price da su se pojedini punktovi razisli jer siri dezinformacije i lazi.Ipak sam bio da pruzim podrsku.Slike govore vise od reci.Za sad samo protesne voznja,a u Ponedeljek ... videcemo.Bilo je p
Ova slika ko zna kad i gde je snimljena a mozda je i klasicna fotomontaza,cista provokacija i nema veze sa istinom.Nemojte da nasedate na takve gluposti.
Izvinite zbog pravopisnih gresaka,uhvatilo me je ovo hladno pice,pa drzi i ne pusta.Sutra ce nas biti jos vise najavljen dolazak jos opstine.
Ko god hoce iz blize okoline,moze da se pridruzi,dobrodosao je...
Trenutno pisem sa telefona,pa ne mogu da okacim slike.
Nadam se da se zezas.Kosuticu,isteravaj 560 i pravac kod nas,neces mnogo gume poderati,a ni nafte potrositi.
Nas jedini pravac je BG.Genetika je moja zetva No1 ove godine.
Ako bude u NSu ili u mom kraju pridruzicu se.
http://www.naslovi.net/2013-08-29/beta/blokada-luke-pancevo-nanosi-stetu-izvozu/6919203
Pa šta mi radimo na protestima i mi tražimo pravo na rad i da od tog mukotrpnog rada možemo i pristojno da živimo. Danas kreću nova grupa omladinaca iz Golubinaca a bilo bi poželjno da se priključe i ostali pa da se možemo malo menjati jer i mi imamo posla. Ali šta to vredi kad to mnogi negledaju tako kao mi već sede kući i prate sva dešavanja preko foruma i očekuju da se neko drugi zalaže i za njihove interese.A g-din Kiš nam je bio u poseti kao štoj je naš kolega to napomenuo i govori kako on nezna šta se tačno dešava pa se lično uputio u Pančevo, a čudno mi je to da nije podigao na noge svoj kraj.