CAFEZ
Član
nema nikog vise od te ekipe jedino lambeta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
e bas on!!!ovaj covek je i sada u Pancevu a ge ste vi gospodo?
Ja koliko vidim ovde se krene u proteste cim jednom delu poljoprivrednika nesto ne odgovara. I normalno da nikada nece dobiti podrsku ostalih. Kada su protestvovali svinjari ostali su cutali, malinari isto. A svugde su problemi. Povrtari muku muce sa jeftinom robom, problemom uvoza. Takodje sa stokom su isti problemi.
Nije vise veceras je otisao kuci traktorom ja ga licno videoovaj covek je i sada u Pancevu a ge ste vi gospodo?
Da,da a od drzave traze da im omoguce legalizovanu pljacku
vidim nema ga mislio sam da je otisao d ase presvuce i odmori .doslo je do onog sto oni i ocekuju pad optimizma danas su se ljudi poceli osipati jer nemaju informacije o desavanjima i smatraju da ih organizatori koriste.Nije vise veceras je otisao kuci traktorom ja ga licno video
ako je u pregovarackom odboru ovaj sedi gospodin sa nase desne strane onda od toga nema nista to je licni priljatelj od naseg milog premijera Dacica zvanog kofer. On mu dolazi na slave itd... To moze da potvrdi kolega Diklofen koji se isto zna sa doticnim sedim gospodinom posto su iz istog mesta.