Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,4%
  • Ne

Glasovi: 115 31,6%

• Ukupno glasača
    364
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

Njihov protokol :zli: :zli: :zli: pa uz kakav protokol su dosli na vlast m...u im j...m.Kako dosli tako ce morati i otici,izgleda :cao:

Rale 83 je napisao(la):
Ljudi morase brzo reagovati :zli: :zli: :zli:
Sto pre,u petak blokade svih puteva.Ocigledno je da ih mirni protesti ne dodiruju ni malo niti ce biti bilo kakvog odgovora iz vlade.Udariti gde boli!!!

Moje mišljenje je a to je samo moje mišljenje da smo sa svim ovim trebali krenuti pre jedno dve nedelje jer mislim da može da se desi da se organizuje protest i blokade a pšenica čeka da se kosi,pa ne znam kako biti na dve strane......? Ne bih više da pišem ako ste me razumeli šta sam hteo da kažem....

Oni se nisu oglasili danas?Pa da,sta je ministra briga sto zetva pocinje :udri:

To oni i cekaju jer znaju da necemo ostaviti njive :udri: :udri: :udri: PRONTO za BG. :bravo: :bravo:

Ministar nam je u Svilajncu na dan opštine.Pogledajte u temi Žetva 2010 šta je izjavo :udri:

Taj dragin je jedan obican sarlatan koji se nizasta nepita.Nisam siguran ni dali zna cega je ministar,zna se ko je glavni baja u srbiji mister dinkic.Covek vedri i oblaci po srbiji i odredjuje ovim indijancima od ministara sledece korake.Znaju oni sta se priprema i sta dolazi,samo ne znaju kakvog ce inteziteta biti,mislim da ih to jebe...

Danas sam saznao da je u Zr bilo tačno 46 traktora stim što smo ljudima iz daljih sela rekli da ne dolaze jer je i ovo bilo dosta za početak,da se ne uplaše previše.U tom trenutku kada smo prolazili pored skupštine bio je Pokrajnski sekretar poljoprivrede na sastanku sa gradonalčenikom i kad su nas čuli pobegli su na parking iza skupštine ha:ha:ha:ha:ha.I sad hoće da nam pišu prijave kao narušavanje reda i mira mamicu im je..m zlili.Svaki traktor su popisali kao to su morali zbog nekog njihovog protokola. Dobijao sam i ja prijave ali je reagovala mesna kancelarija jer je bilo mnogo prijava pa je obustavljen proces. A to se desavalo u svim rezimima i ovi nastavljaju kontinuitet.
Nemaju oni toliko prijava koliko nas ima.

I ja sam istog misljenja da se trebalo krenuti ranije i da ne treba blokirati puteve, vec sesti u traktore sa prikljucnim masinama i sa svih strana SRBIJE ZA BEOGRAD ::traktor1:: ::traktor1:: ::traktor1:: ::traktor1:: ::traktor1:: ::traktor1:: ::traktor1:: ::traktor1:: ::traktor1:: ::traktor1:: :ppozdrav:
ZRENJANINAC je napisao(la):
Moje mišljenje je a to je samo moje mišljenje da smo sa svim ovim trebali krenuti pre jedno dve nedelje jer mislim da može da se desi da se organizuje protest i blokade a pšenica čeka da se kosi,pa ne znam kako biti na dve strane......? Ne bih više da pišem ako ste me razumeli šta sam hteo da kažem....
dorel je napisao(la):
To oni i cekaju jer znaju da necemo ostaviti njive :udri: :udri: :udri: PRONTO za BG. :bravo: :bravo:

Ako ratari ne mogu zbog zita da izadju,to ne znaci da ne mogu wocari,duwandzije,powrtari,stocari,i ostali! samo dobra organizacija,i pobedili smo!!!

oldtimer je napisao(la):
Ako ratari ne mogu zbog zita da izadju,to ne znaci da ne mogu wocari,duwandzije,powrtari,stocari,i ostali! samo dobra organizacija,i pobedili smo!!!

Aha pratiš i preko mobilnog šta se dešava na forumu.Ej Zrenjaninci :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

ljudi imate punu podršku od nas tu nema niko muda svi ćute,a danas su prodavali svinjski vrat i karmenadle po 208 din kg joj joj šta reći ko to može da proizvede po toj ceni ovo je totalno dno :zli:

Danas sam nesto cuo ali nisam siguran da je tacno. Mitro-Srem iz Sr. Mitrovice isto u petak krece u strajk sa traktorima i ostalom mehanizacijom. Opet napominjem da nisam siguran u tu info.

Jingis je napisao(la):
Danas sam nesto cuo ali nisam siguran da je tacno. Mitro-Srem iz Sr. Mitrovice isto u petak krece u strajk sa traktorima i ostalom mehanizacijom. Opet napominjem da nisam siguran u tu info.
E to bi bilo :D :D :D.meni se tek sada ljudi javljaju,većina nije znala.to bi tek bila MASA :bravo: ::svaka cast::

duksa je napisao(la):
Koja cenzura medija,nista na vodecim televizjima i novinama.bitno da je tadic primio pedere i dao im podrsku oko organizovanja gay parade i tome dali vise prostora na televiziji nego nasim protestima i gorucim problemima.
Upravo to mi je bilo odvratno i odmah sam isto zapazila.

Nazad
Vrh