Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sto pre,u petak blokade svih puteva.Ocigledno je da ih mirni protesti ne dodiruju ni malo niti ce biti bilo kakvog odgovora iz vlade.Udariti gde boli!!!Rale 83 je napisao(la):Ljudi morase brzo reagovati![]()
![]()
![]()
ZRENJANINAC je napisao(la):Moje mišljenje je a to je samo moje mišljenje da smo sa svim ovim trebali krenuti pre jedno dve nedelje jer mislim da može da se desi da se organizuje protest i blokade a pšenica čeka da se kosi,pa ne znam kako biti na dve strane......? Ne bih više da pišem ako ste me razumeli šta sam hteo da kažem....
dorel je napisao(la):To oni i cekaju jer znaju da necemo ostaviti njive![]()
![]()
PRONTO za BG.
![]()
![]()
oldtimer je napisao(la):Ako ratari ne mogu zbog zita da izadju,to ne znaci da ne mogu wocari,duwandzije,powrtari,stocari,i ostali! samo dobra organizacija,i pobedili smo!!!
E to bi biloJingis je napisao(la):Danas sam nesto cuo ali nisam siguran da je tacno. Mitro-Srem iz Sr. Mitrovice isto u petak krece u strajk sa traktorima i ostalom mehanizacijom. Opet napominjem da nisam siguran u tu info.
Upravo to mi je bilo odvratno i odmah sam isto zapazila.duksa je napisao(la):Koja cenzura medija,nista na vodecim televizjima i novinama.bitno da je tadic primio pedere i dao im podrsku oko organizovanja gay parade i tome dali vise prostora na televiziji nego nasim protestima i gorucim problemima.