Attila
Član
Ja sam došo kući oko 17h. A ja sam bio 4-ti traktor od napred.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mismo izašli to bi trebalo Šiđani da odrade a šta je sa vama nešto nisam video sem Srbobrana da se neko organizovao u Bačkoj izgleda da vama ovo stanje i cene naših proizvoda u potpunosti odgovara. Kod nas je izlaznost ispod očekivanja ali se nadam da će proraditi svest onih koji se danas nisu priključili. Baš me zanima ako ih neko od dece priupita tata što i ti nisi na protestima koji im je odgovor. Danas većina njih koji imaju i pšenicu i suncokret vešto su izbegavali da se ne susretnu sa nama ali nema veze imaju nas mićemo se izboriti i za njih.Banaćani svaka vam čast na dobroj organizaciji.Banacani vi ste prave ljudine , svaka cast a sta je sa Viktorijinom uljarom u Sidu . gde ste Sremci i ako je Viktorija prva izasla sa konacnom cenom i najveci je otkupljivac suncokreta,,,,SREMCI PRST NA CELO
Samo se vi organizujte ako ništa drugo barem dajte podršku a suncokret nema ni većina nas koji smo danas izašli na proteste u Staroj Pazovi.Suncokret se kod nas ne seje,seju malo na obroncima Fruske Gore i to ona brdska sela kod nas u ravnici ne pamtim da sam video suncokret tako da je logicno sto niko nije izasao i blokirao uljaricu. Za zito je kasno jer je odavno otislo barzama,a vecina ljudi je podigla pare i potrosila,a soju niko i ne spominje.
Jel bilo toliko tesko dopisati na papir da se trazi i minimalna otkupna cena soje ?
Sve mi mirise na 2011-tu godinu kad su blokade raspustene posle odluke da se daju subvencije do 100ha,ostale stavke zaboravljene.