Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 249 68,4%
  • Ne

Glasovi: 115 31,6%

• Ukupno glasača
    364
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

Kengur je napisao(la):
E pa oni misle lako cemo sa nepismenim seljakom,ali k*urca malo.
Secate se onog :" Ali gospodo malo ste se zajeb*li,nasdvojica(svi zajedno)smo neunistivi.I ko na nas krene iz mesta je najeb*o"-Maratonci trce copasni krug (oko Beograda)

:ppozdrav:
Potpuno ispravno.......

U četvrtak 01.7.2010.održava se sastanak grupe 100p+ i asocijacije poljoprivrednika.Lokacija je Master centar u Novom Sadu.APS je takodje pozvana da prisustvuje.Cilj je to Bože da se ujedinimo svi pod jednu krovnu organizaciju.ALI LJUDI TA ORGANIZACIJA VEĆ POSTOJI I ZOVE SE ASOCIJACIJA POLJOPRIVREDNIKA SRBIJE.pravi ciljevi su omalovažavanje jučerašnjih protesta i razjedinjavanje naše organizacije.Ovaj čin samo je jedan u nizu opstrukcije srpskog seljaka i srpske poljoprivrede.Pa gospodo ako su vaši ciljevi isti kao i naši gde ste vi na ulicama juče bre?ovome će biti sigurno posvećeno više mediske pažnje nego celokupnim dešavanjima u Srbiji juče. ::jako_besan:: ::jako_besan:: ::jako_besan::

Bane, valjda je svima jasno zašto ih nije bilo nigde juče. Oni su sebe nazvali 100p+ (valjda su hteli još od osnivanja da svima bude jasno da aludiraju na G17+), dakle oni koji su "VELIKI" ili oni koji su preko noći postali "veliki". Zašto bi se oni borili za nas "male". To je ono što ja sve vreme govorim da me gnevi, jer su takvi ljudi napravili udruženja za koja smo se nadali da će nam pomoći u ovakvim situacijama, a sada su se ofirali.
Neću više da pričam hipotetički, već jasno i glasno da pitam GDE JE JUČE BILO RUKOVODSTVO "UDRUŽENJA KOMERCIJALNIH POLJOPRIVREDNIH GAZDINSTAVA OPŠTINE KOVIN " ??

Neću više da pričam hipotetički, već jasno i glasno da pitam GDE JE JUČE BILO RUKOVODSTVO "UDRUŽENJA KOMERCIJALNIH POLJOPRIVREDNIH GAZDINSTAVA OPŠTINE KOVIN " ??
UPRAVO TAKO PITANJA I TREBA POSTAVLJATI.direktno i insistirati na odgovoru.BRAVO. ::svaka cast::

ivanm je napisao(la):
Bane, valjda je svima jasno zašto ih nije bilo nigde juče. Oni su sebe nazvali 100p+ (valjda su hteli još od osnivanja da svima bude jasno da aludiraju na G17+), dakle oni koji su "VELIKI" ili oni koji su preko noći postali "veliki". Zašto bi se oni borili za nas "male". To je ono što ja sve vreme govorim da me gnevi, jer su takvi ljudi napravili udruženja za koja smo se nadali da će nam pomoći u ovakvim situacijama, a sada su se ofirali.
ivanm je napisao(la):
::svaka cast::
::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast::

Dodje jedan lopov iz Hrvatske i da izjavu i vrti se po medijima nedelju dana a o stvarima od kojih zivi cela Srbija nista :udri:

Koja cenzura medija,nista na vodecim televizjima i novinama.bitno da je tadic primio pedere i dao im podrsku oko organizovanja gay parade i tome dali vise prostora na televiziji nego nasim protestima i gorucim problemima.

Ne pristati na dogovore sa 100p+ oni su pod misku sa drzavom, oni nas vise unistavaju nego Dragin ::lose:: ::lose:: ::lose::

Ma moze da se skupljaju i 500+ ako hoce :haha: ...Dogoreva polako situacija i zaostrava se,nemoze im pomoci ni 500+ .ni Kostic ni Miskovic ni ostali...Samo se pitam kad bi i susljivi industrijalci krenuli u masovne proteste po gradovima,sta li im je onda kec iz rukava,zandarmerija,policija ili sta...

Dakle, kada LDP-ci budu paradirali, to je idealan termin da se krene sa mehanizacijom za Beograd, jer će većina milicije biti angažovana na njihovoj "zaštiti".

braco poljoprivrednici pozdrav od Bogdana malo se logujem preko baneta znate i zasto?

Branko je napisao(la):
Dakle, kada LDP-ci budu paradirali, to je idealan termin da se krene sa mehanizacijom za Beograd, jer će većina milicije biti angažovana na njihovoj "zaštiti".

:haha: ldp-ci :haha: Odlican predlog i zakljucak :D

Asocijacija Poljoprivrednika Srbije .APS i .
Post je spojen: [time]1277921707[/time]

Pozdrav braco. Vidim da svugde skripi po Srbiji malo nas na protestima, onaj ko bi da izadje nema goriva aonaj sto ga ima nema m.ud pa imam konstruktivno resenje,Naime zadju dvojica trojica ulicom kod onih irec dve sta je nesmes ok. a ti daj deset ili vec koliko litara goriva ima ko hoce a nemoze on tko ide i stiti zajednicke interese. Posle toga cemo znati ko je ko. Mada mnogi ce biti i ucenjeni ja znam kako je onda bilo, pojedina udruzenja su nam obecala telegrame podrske mediji da ce sve to propratiti autobusssssssssssssssssssssssssssssssssss pojedini nisu smeli ni za kakve pare da nas voze za Beograd jer ce izgubiti dobre pozicije ali se to sve nekako PREVAZISLO I mi smo stigli ali su nas tu zeznuli jer su zbog guzve u saobracaju pustali po 2 3 autobusa dabi nas razvukli jer je strasno bilo videti onu kolonu na auto putu. I tada je falila jos Vojvodina da blokiramo celu Srbiju ali smo nesto postigli .SADA MPRAMO D A LJ E I V I S E. O ovome sam ja pisao pre dva meseca ali niko to nije zapazio. POZDRAV SVIMA IZ MACVE.

dorel je napisao(la):
To su ti takozvani paorski tajkuncici :haha: ::lose::

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: Ubo si pravi predikat :D
Post je spojen: [time]1277924933[/time]
Danas sam saznao da je u Zr bilo tačno 46 traktora stim što smo ljudima iz daljih sela rekli da ne dolaze jer je i ovo bilo dosta za početak,da se ne uplaše previše.U tom trenutku kada smo prolazili pored skupštine bio je Pokrajnski sekretar poljoprivrede na sastanku sa gradonalčenikom i kad su nas čuli pobegli su na parking iza skupštine :haha:.I sad hoće da nam pišu prijave kao narušavanje reda i mira mamicu im je..m :zli:.Svaki traktor su popisali kao to su morali zbog nekog njihovog protokola.

Nazad
Vrh