malaksalo
Član
Vidjen si u vestima na B92.Bar si video Beogradjanke kako se lepo razgolitile.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidjen si u vestima na B92.Bar si video Beogradjanke kako se lepo razgolitile.
HAHA, Vucic prima u cetvrtak, samo nije rekao koji...,ajoj ljudi al ste naivni,pa nas je tako zavrtao 5 meseci oko karadjordjeva,boze moj to je vojska,pa to nije videlo vojsku,to su sve lopov do lopova,opet NEMA NISTA OD TE PRICE, eto videce te u cetvrtak,verovatno ce da ode do Dubaia da proda jos zemlje!
Bice kao i do sad RIKVERC.Malo mi bezveze što niste prosuli žito. Mi kada smo kačili jedan transparent bez dozvole, platili smo 5.000 dinara kaznu komunalnoj policiji, ali je ostao na tom mestu ceo dan. Ako ste se prepali komunalaca, šta će tek biti kod Vučića.
Koliko ja znam ovo je prvi put da idu.Bice kao i do sad RIKVERC.
Jak incident, prosuto žito. Ne bi dobili ništa više, a ni manje, ali bi bar po meni ostavili jači utisak.Koliko ja znam ovo je prvi put da idu.
Niko se nije prepao komunalaca nisu cak ni prilazili nama,jednostavno su se dogovorili da bude bez ikakvih incidenata.Nevidim sta bi dobili da je zito prosuto?
... Tako je lokalna samouprava to se pita jer je ministarstvo dalo odresene ruke , jednim amandmanom se to resava lako i da vazi za sve opstine ..Ovo pod 5 je nemoguce da ministarstvo resi.Moze jedino lokalna samouprava.Nase udruzenje se zalagalo za to i to nam je bio jedan od prioriteta ali odgovor od pravnika je bio takav kako sam napisao.