Dr.Gruja
Član
Sva postojeca udruzenja poljoprivrednika bi po meni trebala ubuduce da se bore za uvodjenje neke osnovne(zastitne)cene ispod koje nebi smeo da bude neki proizvod kao na primer kod secerne repe!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sva postojeca udruzenja poljoprivrednika bi po meni trebala ubuduce da se bore za uvodjenje neke osnovne(zastitne)cene ispod koje nebi smeo da bude neki proizvod kao na primer kod secerne repe!!!
Tacno tako.I ova udruzenja su dobra dok ne odu kod ministra i ne dobiju nesto.
gde da potpisem prvi sam za! ajmo ostali ima ovde i koji znaju sta treba od papirologije... iz mog mesta ce 50% min.da udje u udruzenje!Tacno tako.
Pricacemo o ovome,o onome,onda odu kod ministra i ... e znate kako... to sad ne moze,ali bice.
Malopre sam napisao post o ovoj temi,pa cu ga samo prekopirati.
Stalno pricamo o nekom udruzenju i o tome da ova sadasnja nisu dobra,sto je tacno.
Aj onda da se udruzimo vise!
Jedan mora da pokrene to udruzenje,pa cepaj redom.
Samo nas na forumu kolima ima je dovoljno za pocetak,kasnije neka se pridruze i oni koji forum citaju i prate,kasnije ostali i eto ti udruzenja.
Od prica - treba,mogli bi,morali bismo - nema nista.
Nemam pojma ni ja,samo kazem da moramo sto pre da reagujemo i da se udruzimo,umesto sto samo o tome pricamo.gde da potpisem prvi sam za! ajmo ostali ima ovde i koji znaju sta treba od papirologije... iz mog mesta ce 50% min.da udje u udruzenje!
A kad ce seljak da uzme tu motku?Ovo je legalna PLJAČKA Srpskog seljaka koja će se u narednom periodu intenzivnije nastaviti sve dok seljak ne uzme "motku"
Pa pomaka ima eto subvencije i nafta su isplacene za par dana od ponedeljka do cetvrtka a sta smo mi pojedinacno doprineli tome osim sto ih jos pljujemo i optuzujemo bez argumenata!!!
Gladnih?a protest gladnih seljaka
se posmatra kao udar ne državu
Aplaudiranje se odnosi na vladu a ne na učesnike protesta.Ne treba da aplaudiramo,ali su oni bar nesto uradili za razliku od nas veeelike vecine koji nismo prstom mrdnuli!!
Onda se izvinjavam,moja greska.Aplaudiranje se odnosi na vladu a ne na učesnike protesta.
Ovo je boljitak koji nam je obećan
Da li možda treba da im aplaudiramo što smo posle 8 meseci dobili pemiju za prvi kvartal a već aledećeg meseca treba da se isplati i treći.
Isplatom subvencija su kupili vreme jer se mi jeftino prodajemo.
Vidis Dragane ja se ne slazem sa tobom. Tvoje udruzenje je medju zadnjima pristupilo asocijaciji, prosle godine je bilo samo 2(dva) coveka iz Bavanista na protestima. Ti bi zadnji trebao da komentarises predsednika asocijacije jer ima veliko poverenje upravnog odbora, a sto se tice tvog predsednika ne znam sta vam on prenosi ali ja koliko vidim on je jedna obicna svadjalica. I logicnije mi je da VI napustite asocijaciju posto smo mnogo bolje radili bez Vas. Naravno svaka dobronamerna kritika je dobrodosla i asocojacija se trudi da ispravi greske ali stalne upadice i miniranja........ pa svemu dodje kraj. Nemoj ovo da shvatis suvise licno ali verovatno nisi upoznat sa nekim stvarima.