Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
HITNO.
U Kikindi je jedan od naših kolega zaustavljen od strane policije :
Dobio je prekršajnu prijavu zbog NEREGISTROVANE prese za baliranje.
Ovo nas izgleda čeka: berači tanjirače...Ipak seljak treba da čuva socijalni mir.
Kasno sinoc, dolazi "narodna milicija" kod jednog veceg i uglednog indjiskog poljoprivrednika i domacina.
Lupaju mu na prozor, digli ga onako u gacama i zvali napolje.
Kazu:
"Dobili smo dojavu iz Bg-a, da Opstinsko udruzenje poljoprivrednika Indjija, planira da u ponedeljak ide u Bg i da prosipa zito ispred vlade. Dosli smo da cujemo ko je kolovodja ."
Sta mislite, stace im kolovodja? Verovatno da mu cestitaju...
Sasvim slucajno sam ja sinovac doticnog uglednog poljoprivrednika, tako da je ova informacija iz prve ruke i apsolutno tacna!
Eto, i time je demokratska i proevropska vlast pocela da se sluzi.
Sledece sto je na redu, su verovatno hapsenja seljaka u sred noci od strane zandarmerije i specijalaca. kao da smo narko dileri!
Tito je posle rata vrsio prinudni otkup, ili da bolje kazemo otimao, Ali da nahrani 300 000 vojnika koji su cuvali zemlju, i radnike koji su izgradjivali sve ono sto su imperijalisti unistili. i sve ono sto danas vidimo oko sebe.
Ovi danas suptilno i diskretno otimaju, ali da bi se nekoliko bogatih obogatilo jos vise, ili da zapuse rupe koje su nastale tako sto je drzavna i narodna imovimna poklonjena strancima i pojedincima (a da bi sprecili protivljenje otimacini, ucinice sve, ovo je tek pocetak!).
Ali te dve vrste otimacine nisu iste. Razlika je sustinska !
Tako nam i treba kad nema jedinstva izmedju paora,i u vasem kraju i u nasem isti vrag.Udruzenja ih obavestavaju i odlazu od danas do sutra kao da im se daje vise vremena da nas bolje docekaju.Da smo slozni i idemo parolom svi za jednog jedan za sve mogli bi jedino tenk da postave ispred nas da nemozemo da prodjemo.Kasno sinoc, dolazi "narodna milicija" kod jednog veceg i uglednog indjiskog poljoprivrednika i domacina.
Kazu:
"Dobili smo dojavu iz Bg-a, da Opstinsko udruzenje poljoprivrednika Indjija, planira da u ponedeljak ide u Bg i da prosipa zito ispred vlade. Dosli smo da cujemo ko je kolovodja ."
Sasvim slucajno sam ja sinovac doticnog uglednog poljoprivrednika, tako da je ova informacija iz prve ruke i apsolutno tacna!
Eto, i time je demokratska i proevropska vlast pocela da se sluzi.
Sledece sto je na redu, su verovatno hapsenja seljaka u sred noci od strane zandarmerije i specijalaca. kao da smo narko dileri!
Tito je posle rata vrsio prinudni otkup, ili da bolje kazemo otimao, Ali da nahrani 300 000 vojnika koji su cuvali zemlju, i radnike koji su izgradjivali sve ono sto su imperijalisti unistili. i sve ono sto danas vidimo oko sebe.
Ovi danas suptilno i diskretno otimaju, ali da bi se nekoliko bogatih obogatilo jos vise, ili da zapuse rupe koje su nastale tako sto je drzavna i narodna imovimna poklonjena strancima i pojedincima (a da bi sprecili protivljenje otimacini, ucinice sve, ovo je tek pocetak!).
Ali te dve vrste otimacine nisu iste. Razlika je sustinska !
Grunt,ne zelim da se raspravljam ko je u pravu,a ko ne.Samo mi nije jasno da niko ne primecuje da su nam poslednjih 20 godina na politickoj sceni isti ljudi,pa daj covece,da ja sa mojom 21 godinom se secam ko je bio ko '90,a kamoli vi stariji.Eto kako se pravi zavada na forumu,kako ste glasali eto vam!Ja za nikog ali nema jedinstva eto to se jako dobro vidi ovde na forumu.Dok su zuti bili na vlasti ko je bio za njih branio ih je ,a opozicija pjluvala eto ti sad samo zamena uloga prosto SMESNO!Ovakvo razmisljanje vodi u samo jos dublji jaz medju seljacima,kad cemo se mi jedared probuditi..............
Kasno sinoc, dolazi "narodna milicija" kod jednog veceg i uglednog indjiskog poljoprivrednika i domacina.
Kazu:
Grunt,ne zelim da se raspravljam ko je u pravu,a ko ne.Samo mi nije jasno da niko ne primecuje da su nam poslednjih 20 godina na politickoj sceni isti ljudi,pa daj covece,da ja sa mojom 21 godinom se secam ko je bio ko '90,a kamoli vi stariji.
Protest je sutra u 10h ispred vlade srbije, ako si mislio traktorima od toga nema nista bar za sad dok se ne rekonstrujise vlada tj dok ne dobijemo novog ministra poljoprivrede.i hoce li biti protesta ili ne i ako ce biti kada ce biti ?