SAMA
Moderator
Opet ce padne katanac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da li sam negdce napisao da treba da se vrate? daleko im lepa kuca. ne izvlaci zakljucak napamet
e sa ovim se slazem 100 postomoja greska , izvinjavam se ..ljudi kukaju na vlast i tako i jeste, da smo ovde gde smo zbog njih i zbog ove i zbog prosle i one pre nje i da nam dodje neka treca ekipa isto bi nam bilo...ova zemlja kao da nema strucne ljude , zeljne da naprave nesto dok su na vlasti ili nema ili je to ovde jednostano nemoguce... mada vise mislim da je to u nasem mentalitetu , docepas se vlasti, namiris sebe i ljude oko seba , a za ostalo koga bre briga...pogledajte samo predsednike vasih udruzenja , do juce su bili i istoj situaciji kao i svi ostali , a danas koliko citam ovde, boli ih uvo za proteste , dobili neku sicu i sad cute ... sutra da nas neko predstavlja u vladi isto bi bilo, brzo bi se zaboravili interesi paora i samo bi se mislilo na licne interese.. takvi smo kakvi smo ..
moja greska , izvinjavam se ..
ljudi kukaju na vlast i tako i jeste, da smo ovde gde smo zbog njih i zbog ove i zbog prosle i one pre nje i da nam dodje neka treca ekipa isto bi nam bilo...ova zemlja kao da nema strucne ljude , zeljne da naprave nesto dok su na vlasti ili nema ili je to ovde jednostano nemoguce... mada vise mislim da je to u nasem mentalitetu , docepas se vlasti, namiris sebe i ljude oko seba , a za ostalo koga bre briga...
pogledajte samo predsednike vasih udruzenja , do juce su bili i istoj situaciji kao i svi ostali , a danas koliko citam ovde, boli ih uvo za proteste , dobili neku sicu i sad cute ... sutra da nas neko predstavlja u vladi isto bi bilo, brzo bi se zaboravili interesi paora i samo bi se mislilo na licne interese.. takvi smo kakvi smo ..
lupam? videces vec kad tek budu masovno uvozili krs razni kod nas ispod scvake cene samo da ociste svoje magacine. ta roba o kojoj govoris je roba za njihovo stanovnistvo a kod nas ce se gurati otpad po niskim cenama jer je unistavanje te robe skuplje od njene vrerdnosti. a carinena uvoz bi trebalo da stite nase proizvodjace,zato valjda postoje.I JA NE LUPAM vec iznosim svoje misljenje a tebi ako se isto ne svidja ignorisi posto je po tebi situacija ruzicasta rekao bihMa šta lupaš bre...kakve carine će nas saraniti?Pa svuda u Evropi su cene proizvoda veće nego kod nas.Sa carinama ili bez ti njihovi proizvodi neće biti konkurentni kod nas na tržištu.Šta više kad se carine ukinu nema šanse da neki proizvodi bude u Srbiji 16rsd ,a da ih neće kupovati neke države evrope gde su cene oko 18-20rsd.U ovom momentu Srpskom seljaku bi odgovaralo da nema carina u oba pravca tj. uvoz-izvoz.
Danas imamo sastanak udruženja pa ćemo javiti konačnu odluku.Da li negde ima nekih konkretnih dogovora za protestnu voznju u ponedeljak.Mico967 i Staropazovcanin sta kazu kod vas?
podeljeno na fbBracani jel se slazete da svako na fejs okaci ovo sto je clan ddragan postavio http://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/pa...ir_412021.html
da bar malo razglasimo ?
Ovako sta ti NJUZ ne bi mogao da smisli, ali zato nasi pajkani su izgleda extra inteligentni.HITNO.
U Kikindi je jedan od naših kolega zaustavljen od strane policije :
Dobio je prekršajnu prijavu zbog NEREGISTROVANE prese za baliranje.
Ovo nas izgleda čeka: berači tanjirače...Ipak seljak treba da čuva socijalni mir.
Ovako sta ti NJUZ ne bi mogao da smisli, ali zato nasi pajkani su izgleda extra inteligentni.
nije po zakonu jer se presa,plug,tanjirača,ciklon,setvospremač,prskalica NE REGISTRUJU