Ocigledno je da su svi zacutali i sto je najgore postajemo globalno nacija kojoj svako moze sve i svasta raditi a mi i dalje cutimo!Dok se nasi stari borili i ginuli za cast,postenje,obraz i ocuvanje Srpskog naroda i tradicije mi smo sve to zaboravili i cekamo neciju milostinju!Prodaju se ljudi za sitne pare,mizerija!Sve kredite smo potrosili ako uskoro ne pocnemo da menjamo sami sebe i nase drustvo,necemo jos dugo opstati na mapi sveta!Sto se tice drzave,mi smo sirotinja koja moli druge za pare i tako vec godinama.Prethodna vlast je rasprodala sve sto je mogla,bud-zasta,ovi sad nemajuj sta ni da prodaju da zapusavaju rupe i rane,vec sve je otvoreno do daljnjeg!Amputacija je sledeca stavka ukoliko se nesto pod HITNO ne promeni i izleci!Mediji ne pominju stanje u poljoprivredi,samo se govori o rekordnoj zetvi i ni o cem drugom,bice i za izvoz i drzava je dobro proci!Setva i zetva bez drzavnog dinara,inputi 50%gore,cena 40% dole,i ko te pita,cuti i trpi i radi ako hoces...Mnogo se pricalo a malo se uradilo,pogotovo u poljoprivredi!Zato bi ministar da ima morala i casti,trebao da napusti fotelju!A drzavni aparat i dalje funkcionise,cinovnici,administrativci,kancelarijski pacovi po raznoraznim agencijama koji ne znaju ni za sta dobijaju platu i dalje su u foteljama i naucili su narod da je to neophodno da bi drzava bila stabilna i sigurna!