filimon
Član
ddragan dali ste dogovarali podrsku sa ostalim asocijacijama poljoprivrednika ili idete samostalno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je bolje da vi krenete malo ranije,da ne morate prepreke da preskacete uz put.
Da se ja pitam taj polazak bi se desio nocas,dok je policija jos uvek nespremna.Dok bi se oni organizovali BG bi bio u haosu,al jbg ne pitam se ja.
Da naravno da idem.Jer ides i ti na proteste kad tako govoris?
Samo me zanima ko odredjuje te cene ko?
Odziv ce da se vidi sutra.Nemam predstavu kakav ce da bude.Ako sve ukupno bude toliko traktora kao sto se prica(150-200)protesti tu mogu i da se zavrse.Tacnih informacija ce biti veceras posle 21h.Predlozi onda da se krene sto ranije,a i cuo sam da je kod vas slab odziv poljoprivrednika.
Kod nas bi i krenuli,ali cele nedelje je licitacija drzavne zemlje pa se narod zabavioEvo vec cena soje na zeleno je 33 din .. pa dokle ?
Narod ( msm na nas male i srednje poljoprivrednike ) u nasem okruzenju je mekan, ogranicen i uplasen da nekazem neku drugu rec .. Pre ce cutati i sedeti kuci da mu se komsija ne smeje nego izaci da digne svoj glas protiv pljacke , zarad buducnosti svoje dece !
Da li iz Backe neko udruzenje se organizuje za sutra ?