Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo limit uvesti na obradivu povrsinu. Ovako definitivno velika riba ce ubaviti malu.
A ja tek teo da napisem da ovima od preko 1000ha do 30000ha treba oduzeti zemlju, al neka necu ovog puta! )
Онда се дода и услов механизација. Па се пренесе нешто надчежности и на локал где се све зна, итд.Đžaba limit kad nema kontrole! I sada postoji limit do 100 ha pa se onda registruju i radnici i šoferi i babe ujaci...........i Kurta i Murta
Unija poljoprivrednih proizvodjaca Bavaniste je predlozila 20ha/po gazdinstvu,a mislim da je Marko Bojtar iz Dolova pricao nesto o tom na TV-u.Онда се дода и услов механизација. Па се пренесе нешто надчежности и на локал где се све зна, итд.
Мора се мења лична карта.
Државну земљу свакако треба правилније тј праведније расподелити. А шта ће ко да ради за приватну, држава са тим нема скоро ништа. Мада и ту треба успоставиит нека правил, а урадити још и комасацију.
Скоро сам негде гледао, мислим да је у питању Долово или сл. где људи предлажу до 20 ха по газдинству.
Cini mi se da u ovoj nasoj drzavi pod hitno mora "motka" da radi,da bi se stvari dovele u red.Vidim da ovde ima onih kojima su besmisleni protesti protiv cene uopšte, ili protiv cene od 16 dinara. Verovatno ste donekle zadovoljno njome, da ne ulazim sada u razloge zbog kojih mislite to što mislite...
Postavljam samo pitanje - šta biste uradili da su tajkuni odredili cenu od recimo 5 dinara?! I onda bi vam protest bio besmislen?
Šta ćemo raditi kada nam država za 2-3 godine bankrotira, ne bude više subvencija a tajkuni se igrali sa cenom i našim životima kao sa piunima...
Ovo nisu samo protesti protiv cene od 16 dinara, ovo su i protesti zarad lične egzistencije svakog od nas, radi egzistencije naše dece...
Verovatno niko nije zadovoljan cenom od 16 dinara, pa ni ja, ali za to smo sami krivi. Nije nam akriv ni Miskovic ni Matijevic, ni Kostic vec samo i iskljucivo mi.Vidim da ovde ima onih kojima su besmisleni protesti protiv cene uopšte, ili protiv cene od 16 dinara. Verovatno ste donekle zadovoljno njome, da ne ulazim sada u razloge zbog kojih mislite to što mislite...
Postavljam samo pitanje - šta biste uradili da su tajkuni odredili cenu od recimo 5 dinara?! I onda bi vam protest bio besmislen?
Šta ćemo raditi kada nam država za 2-3 godine bankrotira, ne bude više subvencija a tajkuni se igrali sa cenom i našim životima kao sa piunima...
Ovo nisu samo protesti protiv cene od 16 dinara, ovo su i protesti zarad lične egzistencije svakog od nas, radi egzistencije naše dece...
dzabe i 20 ha po gazdinstvu kad su kod mene u selu parcele drzavne zemlje od 100 do 200 hektara.I ako se uvede zakon 20 ha po gazdinstvu bice kao i po sadasnjem zakonu 100 hektara a ako je veca parcela onda ide sve.A neverujem da ce iko hteti da podeli to.Almeks radi preko 600 ha u mramorku.Unija poljoprivrednih proizvodjaca Bavaniste je predlozila 20ha/po gazdinstvu,a mislim da je Marko Bojtar iz Dolova pricao nesto o tom na TV-u.
Naravno da nema nista od protesta,kad smo potkupljivi.Te kao "vodje" protesta kad odu na neki dogovor,gledaju kako da dogovore nesto za sebe,licno, a ne u korist svih seljaka.Ujedno da pitam,ko izabere te nase "vodje",ili se oni jednostavno sami nametnu.Au koliko sajber kurajbera... Nema nista od protesta ni ove godine.
Isto je potpuno i kod nas,ali nikad svatovi nisu bili jaci od sela.dzabe i 20 ha po gazdinstvu kad su kod mene u selu parcele drzavne zemlje od 100 do 200 hektara.I ako se uvede zakon 20 ha po gazdinstvu bice kao i po sadasnjem zakonu 100 hektara a ako je veca parcela onda ide sve.A neverujem da ce iko hteti da podeli to.Almeks radi preko 600 ha u mramorku.
To bih neko možda i voleo. Nekome kome ovaj sistem odgovara. Verujem da takvih nema punoAu koliko sajber kurajbera... Nema nista od protesta ni ove godine.