Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo i ja sam ga sad odgledao.Po tom filmu sve je radjeno po nalogu Amerike i Nemacke a taj G17 je neko ko je pomagao u svim zlodelima.I naravno sve se desava zbog prezaduzenosti.Ako sam dobro shvatio sledece za prodaju je poljoprivredno zemljiste i desice se ista situacija kao u Hrvatskoj sa prodajom ostrva.Ogromna zarada u njihovom slucaju ide u Nemacku a kod nas ce sva zarada u Emirate.Jedino nisam razumeo sta bi bilo da Labus(G17) nije 2000god. potpisao onaj papir gde se prihvata sav dug sa kamatama i svim cudima,jer je u filmu tu receno da nam je to iskopalo rupu bez dna.Ja takodje kolega diklofen, ali sam izvukao zakljucak iz tog filma da su nasi najveci problem evropska unija I Mladjan Dinkic, a I sami Slovenci, Madjari I Poljaci pricaju kako sada zive u uniji I sta im je ona doprinela. Mislim da film treba I ostale kolege da pogledaju da ne bih ponavljali iste greske jer nam se opet desavaju iste stvari samo sto nas sad gazi neka druga drzava, srbija stoji na svetskoj karti kao neki kolac, a svet se bori ko ce veci deo kolaca da ugrabi zato sto je jako jeftin I privlacan ne gledajuci kako ce narod te drzave da pati I gladuje.
Ne treba ti advokat.to je krivično delo.Sve mi je jasno u vezi cega se bune pojedini"paori", sa ove treba drzava da se bori.Sad vam seik dolazi ,vlada mora da ga stiti i bice vam veselo.Pa stvarno neshvatljivo mi je da moze ovako da se obraduje drzavna zemlja po principu ko je jaci, najvise i uzima.Ovako da me neko istera sa parcele, traktorom bi isao po njima.E sad mi je jasno koliko ste placali arendu,samim tim sto ste obradjvali drzavnu imovinu bespravno vi ste imali 250 evrica u djepu po hektaru.Sada mi nije jasno sta je i koje ovde delo u pitanju, prekrsajno ili krivicno bas cu da se raspitam kod nekog pravnika.Samo ljudi pazite u skupstinskoj proceduri ide predlog zakona da se za ovakve radnje uzima i orude kojim se radnja obavlja, cisto da ne odripi neki zelenko
Proće ko u opštini Alibunar jedan seje drugi preseva jedan kosi a drugi blokirao prilaz da kombajn nema gde kipovati ,taj što kosi kipuje na sred njive al neda ovima.Cirkus živi.Paore non-stop potenciraš ko je koliko uzorao i tome slično.Kod Vas će biti veselo kad dođe da se kosi.E onda će biti važno pitanje ko je koliko pokosio.U svakom slučaju bolje da se zemlja radi nego da stoji u parlogu.Od parloga ama baš niko koristi nema.