Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa imamo među nama poštenih ljudi i domaćina, dajte da postavimo na vlast pametne ljude sa naših instituta i fakulteta, postavimo u skupštini radne ljude i prave domaćine, a ove neradnike da oteramo jednom za svagda.
Alo....... da li si ti svestan sta govoris.Kojeg stranog drzavljanina.U Vojvodini imas sela koja vise od 80 posto cine Madjari,Rumuni.Slovaci...to su gradjani ove zemlje isto kao i ti.Ako si ti misljenja da iz Vojvodine treba da se proteraju ti ljudi zasto mislis da vas srbijance ne treba proterati i vratiti odakle ste dosli.U mojoj okolini ima sela npr Deliblato,gde je 80 posto Rumuna i svi disu kao 1 a kod nas u Bavanistu ima pola srbijanaca a pola su mestani,znaci Vojvodjani koji su tu zadnjih 300 god.i vecito ti srbijanci nesto izmisljaju i teraju neku pravdu i vecito su oni podcenjeni,ima izuzetaka ali vecina su takvi.U padini skoro svi ljudi su Slovaci idi da vidis da li su slozni ili ne,i da ne nabrajam dalje.Nemoj ti da pises sta bi radio u Vojvodini jer si je na slici video samo.Mogu 3 stranice da ti pisem o ovome ali ovo je najkrace sto sam mogao.Marko22 Ja se slazem da treba sve preispitati i sto nije po zakonu odradeno vratiti,ali sam i za to da se za takve radnje mora odgovarati.Gro nas se slaze da svaki protest za odluke da uvozimo sa strane poljoprivredne proizvode koje mi proizvode proizvodimo trebamo i hocemo da podrzimvo oko seika je prihvatljivo[270ev po hektaru plus 12000 din sunvencije] i ne sunvencionise se kupovina mehanizacije,misljenja sam da ovi iz vlade znaju i treba im dati poverenja.Ali treba da se sve zakonski uokviriti tako da se ostalo zemljiste da ljudima iz Srbije[kako paorima tako i poljoprivrednicima].Moramo i trebamo da se izborimo da svaka licitirana parcela nema prava na sunvecije.da na svakih 20ha mora gazdinstvo da ima 1 prijavljenog na pio,i da najvise 50 hektara moze da se licitira.Smatram da 50 ha je kao firma a zna se kakva su pravila kod firmi.Da svakog stranog drzavljanina koji radi nanasim njivama drzava protera a poslodavca visoko kazni cak i sa zabranom bavljena tom delatnoscu.
Nemoj ni ti tako. Svi Mađari, Rumuni... da ne nabrajam, su drzavljani Vojvodine, Srbije i njih niko ne naziva strancimaAlo....... da li si ti svestan sta govoris.Kojeg stranog drzavljanina.U Vojvodini imas sela koja vise od 80 posto cine Madjari,Rumuni.Slovaci...to su gradjani ove zemlje isto kao i ti.Ako si ti misljenja da iz Vojvodine treba da se proteraju ti ljudi zasto mislis da vas srbijance ne treba proterati i vratiti odakle ste dosli.U mojoj okolini ima sela npr Deliblato,gde je 80 posto Rumuna i svi disu kao 1 a kod nas u Bavanistu ima pola srbijanaca a pola su mestani,znaci Vojvodjani koji su tu zadnjih 300 god.i vecito ti srbijanci nesto izmisljaju i teraju neku pravdu i vecito su oni podcenjeni,ima izuzetaka ali vecina su takvi.U padini skoro svi ljudi su Slovaci idi da vidis da li su slozni ili ne,i da ne nabrajam dalje.Nemoj ti da pises sta bi radio u Vojvodini jer si je na slici video samo.Mogu 3 stranice da ti pisem o ovome ali ovo je najkrace sto sam mogao.
Zaboravio sam jos da dodam ako si ti nesposoban da radis 20ha sam nemoj da mislis da su svi.