paorpaor
Član
Kad odu ljudi, kad ode zemlja, pitam ove sto vole arapa, STA OSTAJE ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako mu dodje,jer neko vidi samo pare(ne bitno cije).
Bratac ni ti nisi daleko...ako kod mene zagusti,beste kud koji mili moji.
Kad odu ljudi, kad ode zemlja, pitam ove sto vole arapa, STA OSTAJE ?
Mozda i ima necije dedovine u toj zemlj,zaboravio si koliko drzava treba da vrati zemlje ljudima pa dosta ju je koristilaCitan komentare...ljudi se ponasaju kao da im se dedovina oduzima,a ne da drzava konacno pocinje da ima koristi od zemlje. NISAM fanatik koji misli da je Arap spasitelj,ali od dva zla 1da domaci tajkuni rade zemlju ne placajuci zakup,ostecujuci drzavu za razne poreze u toku proizvodnje,ne placajuci plate radnicima i sl. ... I drugog zla a to je davanje zemlje Arapu koji ce u napred.da plati zakup,drzavi poplaca poreze i radnicima da plate onda glasam za ovo drugo.
A ja se taman ponadao da ce uskoro biti vracena i moja dedovina.Kad ono,koliko sam cuo,najvise zemlje odlazi u njihove ruke bas iz naseg kombinata "Dragan Markovic"Mozda i ima necije dedovine u toj zemlj,zaboravio si koliko drzava treba da vrati zemlje ljudima pa dosta ju je koristila
Drzava je tu zemlju mogla da proda domaćim poljoprivrednicima i da ima korist od te zemlje a ne da rasprodaje strancima delove svoje teritorije. Mozda ta zemlja i nije ničija dedovina ali je deo teritorije Srbije. Zemlju kada jednom prodaš, više nije tvoja. Zabluda je u tome što naše rukovodstvo misli kada proda zemlju da će unaprediti poljoprivredu. Nije tačno nikada nenapreduje onaj koji prodaje već onaj koji kupuje. Drzava kada od šeika dobije novac od te zemlje, taj novac će otići na penzije, plate neradnicima na puteve po Beogradu ... a naj manje u poljoprivreduCitan komentare...ljudi se ponasaju kao da im se dedovina oduzima,a ne da drzava konacno pocinje da ima koristi od zemlje. NISAM fanatik koji misli da je Arap spasitelj,ali od dva zla 1da domaci tajkuni rade zemlju ne placajuci zakup,ostecujuci drzavu za razne poreze u toku proizvodnje,ne placajuci plate radnicima i sl. ... I drugog zla a to je davanje zemlje Arapu koji ce u napred.da plati zakup,drzavi poplaca poreze i radnicima da plate onda glasam za ovo drugo.