Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Просек у земљама ЕУ је неких 60-70 условних грла на 100 ха. Од тога скоро половина крава.U pravu ste Pavle u Vojvodini po zemljišnom potencijalu bi se moglo gajiti 1 milion krava sa podmatklom
Свака ти је ко у Његоша.Nije to nego u poslednjih 10 god svi bi da budu seljaci nadigla im se ona stvar,kako su popucale firme ajmo na njivu,nemam nista protiv treba da se radi ali zasto je niste radili u inflaciji kad smo za zito dobijali zapise a ne pare dal s toga neko seca sad kad je poljoprivreda postala interesantna sad svi seljaci ma serem se ja na to!!!(Čast izuzecim)Pun mi je kufer i struke i znanja tehnologije,fakulteta,diploma,ispita,teorija,analiza kuraca palaca..................sad svi popili znanje svog sveta juce seli u traktor!Da znam o cemu govorim isao sam i zavrsio poljoprivrednu skolu,a takodje znam i sta smo tamo ucili.Gadili ste se do juce sto gazite kolima blato izneseno sa njiva!a sad vi to prvi radite,gnusali ste se smrada iz stala i svinjaca sad ih sa voljom mirisete jer nema vise onog ne mogu oni mene toliko malo da plate kolko ja mogu malo da radim!!!
Ja ne tražim da ikom išta crkne nego mi je dosta da me drugi vozaju i sankaju zbog svoje koristi.Ti si sa tom ekipom očigledno zadovoljan jer si uleteo bespravno u državno zemljište vođen nekima od njih.Pa o kojim ti tajkunima pričaš bre čoveče.Pa za mene je tajkun i taj Ostojić i mnogi iz te ekipe koja se samopostavila na mesto vođa.Suzdržavam se da napišem sve što mi je na duši.
Imamo mi još 10 Ostojića!!!Koliko si vodjen besom a ne zdravim razumom znao bi da je gosn Ostojic provaljen i izbacen iz te , kako ti kazes, ekipe.
Ja nisam nisakim zato da bi dosao do drzavne zemlje da to ne platim i da bilo sta radim dzabe. Mi imao udruzenje poljoprivrednika i svako je dobrodosao i svako moze da misli slobodno. Na svake proteste smo izlazili zato zto smo mislili da je to dobro za nas a ne zato sto je to dobro za vodje. I sad cu izaci na proteste zato sto mislim da je bolje da zemlju kupi Diklofen nego arapin.
Ocito me dovoljno ne poznajes pa tako pricas, ali ako bi hteo da vidis koliki sam ja to tajkun pozivam te da budes gost i da me bolje upoznas kao i prilike u mojoj opstini i nasem udruzenju.
a ako ja dodjem i spremim je pa jos i posejem onda ja imam prednost?Niko ne spori da će te platiti zemlju ali šta bi bilo da sam ja bio brži,ušao i poorao?