Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

@tarana

Tacno je to sve,ali pogresio si u valutu nije RSD nego $ je os snta su dali za otkup greha i to 1 milion $

miroslavjovanovic78@gmail je napisao(la):
ma bole njih ona stvar za pusta sela.mediji iz beeeograda uopšte nisu objavili gde su sve protesti bili i to što je objavljeno svi ste videli kako je objavljeno.rok im je da se sutra odgovori-ja mislim da od toga malo vajde ima-zato što nam je vlast leglo korupcije i kriminala.ljudi videćete-mora se ići kolektivno sa blokadama puteva,autoputa i beograda.jebe se njima za nas-oni u svilajncu zalivaju tobož betone.treba beograd blokirati svim mogućim silama a to jedino poljoprivrednik može.nema sile koja bi zaustavila par stotina traktora i žandara koji bi na to srljali.njima treba kuka i motika po leđima.videćete sutra,dao bog da usliše zahteve :zli: :zli: :zli: :zli:
ja mislim da će se u petak morati RADIKALNO delovati jer videli ste i sami šta državni mediji serviraju-UŠTROJENE VESTI.E ISTO TAKO ŠTROJE I NAS i utome će uspeti ako nebudemo ljudi SLOŽNI_bez tog nema ništa.u boj svi svi

Blokade svih puteva i saobracajnica,to je jedino sto ce ih dodirnuti,ttreba da budemo svesni da na mirnim protestima necemo mnogo postici.takodje je i realno da ce doci i do nemira,jel gde god se okrenes sve se raspada a jedan procenat ljudi u srbiji konstantno uziva sve blagodeti ove zemlje preko nasih grbaca,sto je mnogo mnogo je.Ko ga jebe pisemo istoriju i stvaramo buducnost...

Ne znam ko je pravio listu prioriteta,ali trebala je biti malo poduza.Trebalo je datiioki da stocar ima prioritet zakupa po osnovnim cenama zakupa koje donese neka nezavisna komisija,jer i zemlje nisu iste a i parcele su razlicite,potom da se ukine PIO fond za paore.Sve je to trebalo navesti da se ne bi na to vadili niste naveli NE VAZI vise.Nije jos kasno da se trazi i to

:ppozdrav:

Evo jos malo slika iz Mitrovice...

30clsth.jpg

a17f2g.jpg

2rfyb69.jpg

4udzzo.jpg

2w2o29j.jpg

33112qq.jpg

Mojih Kuzminaca je bilo preko 20 traktora a mnogi su dosli a automobilima!

Ovaj Massey na poslednjoj slici je moj.... :)

SAMO NAPRED DO POBEDE!!!!!

duksa je napisao(la):
Blokade svih puteva i saobracajnica,to je jedino sto ce ih dodirnuti,ttreba da budemo svesni da na mirnim protestima necemo mnogo postici.takodje je i realno da ce doci i do nemira,jel gde god se okrenes sve se raspada a jedan procenat ljudi u srbiji konstantno uziva sve blagodeti ove zemlje preko nasih grbaca,sto je mnogo mnogo je.Ko ga jebe pisemo istoriju i stvaramo buducnost...
zna se ko uživa te blagodeti-ali preko naših grbača.samo radikalne mere će po meni uspati.mada ajd da sačekamo sutra-možda se umilostive pa barem nešto odgovore,a i to će biti zakukuljeno i zamumuljeno videćete.bagra je to :zli: :zli:

BANE IVANOV je napisao(la):
koliko znam jos niko.nije mi javljeno.blagovremeno cu informisati.
Evo i zahteva upucenih danas.
-hitna obustava uvoza svinjskog mesa i mleka koji ugrožava domacu proizvodnju
-zahteva se duguročan plan u poljoprivredi
-suzbijanje monopola
-problemi otkupa poljoprivrednih proizvoda
-inputi u proizvodnji
-za 100.kg.zrna soje 100.kg.sojine sačme
-regresiranu naftu na benziskim pumpama(plavi dizel)da se subvencije isplaćuju po biljci a ne po čoveku
-smanjivanje papirologije oko subvencija
-šta ce se desiti sa poplavljenim područijima
-cena žita 15.dinara
-cena svinja 140.dinara
-cena mleka 32.dinara
-cena junadi 1,7.eura.
cim dobijem novosti javljam molim za strpljenje.

Ovde bih dodao državna zemlja da se izda mlađim ljudima pre prvog kruga kao što je bio slučaj sa stočarima da budemo u prioritetu.

Ne zaboravimo ovo je tek početak, sad se mašine samo zagrevaju, treba da postignu radnu temperaturu, a nedaj bože da prokuvaju onda je tek zajebano, onda nam ne gine duboko oranje...
:ppozdrav:

Не могу да поставим слике цело поподне :udri:
Стално ми избацује веза са сервером је обновљена :udri:

ljudi šta je sa asocijacijom poljoprivrednika vojvodine?sad se obistinjuje ona iz ljutog boja:sutra će se videti ko je vera a ko nevera.prodali su oni svoje **greška koliko ja vidim :zli: :zli: :zli:
Post je spojen: [time]1277838697[/time]

@Kuzminac ko je u majici foruma,da nije RAF??
Svaka cast jos jednom ::svaka cast::
Post je spojen: [time]1277838827[/time]

E to sa izdavanjem pre mladjima se ne slazem.Dodje dete od tycoona i on uzme vise nego svi mi zajedno I sta onda :sta:

Bice ponovo ko ce potpasti pod uticaj tycoona,takav je negde mentalitet,i raditi za njega.
Promene podrzavam i to ::svaka cast:: samo da se zahtevi jos ciljanije definisuaza dobrobit svih

:ppozdrav: :cool:

Asocijacija poljopr. Vojvodine je sada asocijacija poljopr. Srbije, ako se ne varam

miroslavjovanovic78@gmail je napisao(la):
kuzminac svaka vam čast za organizovanje,martinčani su me debelo razočarali a selo su do laćarka,došao samo 1-2 čoveka
Таква је ситуација била и код мене нас двоје са тракторима и пар њих су дошли колима,а овамо као ми ово ми оно ма п....е једне :zli: :zli: :zli:

Nazad
Vrh