Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
podržavamDJOKAN je napisao(la):Siguran sam da i ako se ispune neki od uslova navedenih u prethodnim postovima,da ce to biti kratkog veka!Dok zmiji neodrezes glavu nema leba !!!Oni sede po master centrima u klimatizovanim prostorijama u odelima i igraju se farmwila sa Srbijom!!!Raspodele tajkunima njihov deo kolaca,raspodele u budzet deo kolaca i raspodelesami sebi deo kolaca i zato nama ostane ko vrapcima na grani ,mrvice!Ja sam ubedjen da dok se nebude srusila vlada da nece biti boljitka,ne siguran nego zapamtite ovo dobro sto sam napisao,VLADA MORA DOLE!!!To je gomila nestrucnih ljudi koji nemaju sta da traze u ovako bitnom oblastima kao sto je poljoprivreda i industrija!!!Njima je bitno da je Marko Karadzic rekao da se lgbt zastava mora zavioriti Beogradom,a to sto seljaci strajkuju,ma to su misevi,netreba davati njima veliki publicitet!Sto se tice cene od 15 din,ona je i dalje smesna i nije dovoljna da potkrepi sve troskove do zetve zita a o zetvi da i nepricam,sa tom cenom si ravan na nuli,pozitivnoj nuli!Sa cenom od 15 din,kad se odbije sve,nafta,djubre,otrovi i ostalo ostaje ti samo da ponovo ulozis i taljigas tako dalje a godine prolaze!Masovni protesti i dole vlada su jedino resenje,od pregovora ja mislim da se necemo osevapiti,to je jednostavno takav olos podlegao kriminalu i korupciji i nama sa njima nema spasa
miroslavjovanovic78@gmail je napisao(la):velik pozdrav za stižanina,raleta i draška
North ARMY je napisao(la):@Stizan ko je junak sa slike u nasoj uniformi??
nnnnn je napisao(la):Pogledajte komentare podrske...
http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=442086#hrono