Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

34nr4a9.jpg

35akxeb.jpg

235xs3.jpg

33tp6dj.jpg

Мало Црниће, Стишка равница

Ja sam jako mlad,mozda i najmladji ovde ali nisam za podelu jer bi tek onda i kurta i murta uzela.
Nasi u selu lepo podele zemlju pre licitacije ko ce koliko i svima lepo.
Ko zna mozda i ja na jesen uzmem par hektara ali iz mog budzeta,ali to je duga prica o kojoj ne bih sad.

@NA

E pa vi ste slozni kada ste mogli da sve organizujete kao sto vidimo. ::svaka cast::
Kod nas nije tako sjajno.Jaci je ipak jaci, a ti mali bori se protiv Golijata.

Zato i nismo imali proteste,koga to ovde briga :zli: :nono: :udri:

A ko je ovaj becar u nasoj uniformi??

Izgleda da je moj nick pun pogodak kad se sjurisamo sa severa za BG a svi u zelenim majicama :D

Lepo su rekli seljacima ili se dogovorite ili mi uzimamo pa su se lepo dogovorili da svako uzme koliko je i radio.

Za Baneta i Provca
Uredu za udruživanje. Već je pisano o nekim udruženjima, među kojima je i moje, kako su "privatna", odnosno u korist nekolicine ili su potpuno indiferentna prema situaciji. S tim razlogom je neophodno otvoriti regionalne kancelarije Asocijacije.

nnjxx3.jpg

Под скупштинским прозорима а пред народом - најгори од све деце: Драшко, Rale 83 и Стижанин :D :ppozdrav:

Ma koje kancelarije,ko ce to da placa radnike,kancelarije:haha: ??
Eto ti kancelarije popisi prijatelje i posalji podatke Banetu ili Provcu,oni tebe obaveste a ti prijatelje,nista lakse.
Oni ni u Lacarku nemaju kancelariju vec seosku "salu" malo vecu sobu u kojoj se sastajemo.
Post je spojen: [time]1277840119[/time]

Siguran sam da i ako se ispune neki od uslova navedenih u prethodnim postovima,da ce to biti kratkog veka!Dok zmiji neodrezes glavu nema leba :zli: !!!Oni sede po master centrima u klimatizovanim prostorijama u odelima i igraju se farmwila sa Srbijom!!!Raspodele tajkunima njihov deo kolaca,raspodele u budzet deo kolaca i raspodelesami sebi deo kolaca i zato nama ostane ko vrapcima na grani ,mrvice!Ja sam ubedjen da dok se nebude srusila vlada da nece biti boljitka,ne siguran nego zapamtite ovo dobro sto sam napisao,VLADA MORA DOLE!!!To je gomila nestrucnih ljudi koji nemaju sta da traze u ovako bitnom oblastima kao sto je poljoprivreda i industrija!!!Njima je bitno da je Marko Karadzic rekao da se lgbt zastava mora zavioriti Beogradom,a to sto seljaci strajkuju,ma to su misevi,netreba davati njima veliki publicitet!Sto se tice cene od 15 din,ona je i dalje smesna i nije dovoljna da potkrepi sve troskove do zetve zita a o zetvi da i nepricam,sa tom cenom si ravan na nuli,pozitivnoj nuli!Sa cenom od 15 din,kad se odbije sve,nafta,djubre,otrovi i ostalo ostaje ti samo da ponovo ulozis i taljigas tako dalje a godine prolaze!Masovni protesti i dole vlada su jedino resenje,od pregovora ja mislim da se necemo osevapiti,to je jednostavno takav olos podlegao kriminalu i korupciji i nama sa njima nema spasa :nono:

DJOKAN je napisao(la):
Siguran sam da i ako se ispune neki od uslova navedenih u prethodnim postovima,da ce to biti kratkog veka!Dok zmiji neodrezes glavu nema leba :zli: !!!Oni sede po master centrima u klimatizovanim prostorijama u odelima i igraju se farmwila sa Srbijom!!!Raspodele tajkunima njihov deo kolaca,raspodele u budzet deo kolaca i raspodelesami sebi deo kolaca i zato nama ostane ko vrapcima na grani ,mrvice!Ja sam ubedjen da dok se nebude srusila vlada da nece biti boljitka,ne siguran nego zapamtite ovo dobro sto sam napisao,VLADA MORA DOLE!!!To je gomila nestrucnih ljudi koji nemaju sta da traze u ovako bitnom oblastima kao sto je poljoprivreda i industrija!!!Njima je bitno da je Marko Karadzic rekao da se lgbt zastava mora zavioriti Beogradom,a to sto seljaci strajkuju,ma to su misevi,netreba davati njima veliki publicitet!Sto se tice cene od 15 din,ona je i dalje smesna i nije dovoljna da potkrepi sve troskove do zetve zita a o zetvi da i nepricam,sa tom cenom si ravan na nuli,pozitivnoj nuli!Sa cenom od 15 din,kad se odbije sve,nafta,djubre,otrovi i ostalo ostaje ti samo da ponovo ulozis i taljigas tako dalje a godine prolaze!Masovni protesti i dole vlada su jedino resenje,od pregovora ja mislim da se necemo osevapiti,to je jednostavno takav olos podlegao kriminalu i korupciji i nama sa njima nema spasa :nono:
podržavam :D :ppozdrav: :ppozdrav:

svaka cast... u petak im se treba najebati keve,ako ne ispune.... :zli: :zli:

Ne mogu da verujem da na Vojvođanskom dnevniku nije bilo ni reči a kamoli slike o protestnoj vožnji :udri: :udri: :udri:

Nazad
Vrh