Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ima da se obogateduksa je napisao(la):Jeli ko sta cuo o tome da su hrvati dobili1,65e a madjari 1,7e po kg za zito?
Neverovatno manipulisanje medijima,nejvise se pricalo na b92 koji svi pljujemo.A nas javni servis je prikazao moralne nakaze tadica,dragina,cvetkovica kako se sepure,i proteste u grckoj.to ih jedino i uce pederi iz evrope kako manipulisati i kontrolisati naciju a ne dati im razlog za zivot,serem im se usta..ZRENJANINAC je napisao(la):Ne mogu da verujem da na Vojvođanskom dnevniku nije bilo ni reči a kamoli slike o protestnoj vožnji
kao i mi od petnaest ali u odnosu na osamgalki je napisao(la):ima da se obogateduksa je napisao(la):Jeli ko sta cuo o tome da su hrvati dobili1,65e a madjari 1,7e po kg za zito?
ZRENJANINAC je napisao(la):DJOKAN da li si ti bio danas na protestu?
ZRENJANINAC je napisao(la):ok eto tako ništa lično
moja greska ispravljam se 17e centi po kg 1,7e 100kg a ti mi galki mnogo miniras da ne kazem podjebavas,ovo su malo ozbiljnije teme a sa obzirom da se ne poznajemo budi malo uctivijigalki je napisao(la):duksa kaze 1,70e * 100 dinara je 170 dinara po kilu
Ali je milion dolara za miladina. Ma mora se blokirati cela Srbija, samo cena od 16 i više može da opravda dalje sejanje iste kulture, profita u ovoj godini na njoj nema.tarana je napisao(la):dalje.vidim dragina, najavljuje neki otpis naknade za odvodnjavanje.
ne treba meni otpis!
ja hocu da se kanali ociste!
na mojim njivama nema tolko vode kao kod ostalih, ali je steta koju cu pretrpeti veca od naknade koju cu platiti! kako je tek ostalima?!
pomenuti i protivgradne rakete i sramotu drzave koja ulaze u rakete koliko i u miladina kovacevica! (to je onaj sto se tuk'o po americi)
milion dinara za celu srbiju za protivgradne rakete?!