Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

Jeli ko sta cuo o tome da su hrvati dobili1,65e a madjari 1,7e po kg za zito?

ZRENJANINAC je napisao(la):
Ne mogu da verujem da na Vojvođanskom dnevniku nije bilo ni reči a kamoli slike o protestnoj vožnji :udri: :udri: :udri:
Neverovatno manipulisanje medijima,nejvise se pricalo na b92 koji svi pljujemo.A nas javni servis je prikazao moralne nakaze tadica,dragina,cvetkovica kako se sepure,i proteste u grckoj.to ih jedino i uce pederi iz evrope kako manipulisati i kontrolisati naciju a ne dati im razlog za zivot,serem im se usta..
Post je spojen: [time]1277842681[/time]
ima da se obogate :haha: :haha: :haha:
kao i mi od petnaest ali u odnosu na osam ::svaka cast::

Што рече Драшко задњи пут се оволико људи окупљало само на сусретима села :haha:
Никад протести, никад. Па докле бре овако? :udri:
Зато смо и једна од најбеднијих општина по организацији (били до сада).
Крај са огромним бројем гастарбајтера и то је оно што је чувало мир свих ових година.

Cena od 15 din je sr...e kroz gusto granje,veca od 9din ali nedovoljna u bilo kom pogledu!!!sledeci put kad se bude mitingovalo trazimo minimum 20din!Pa sa 15 din na 20 jutara zita cisto neostaje ni za jedno letovanje cetvoroclane porodice da se izodmara ljudski na moru a ne za manji lcd tv,nov frizider,markiranu odecu i obucu i ostalo!!!Ma kakvi,ispod 20din ni govora!

duksa kaze 1,70e * 100 dinara je 170 dinara po kilu :cao:

ZRENJANINAC je napisao(la):
ok eto tako ništa lično :ppozdrav:

Ti mislio da sam ja pas koji laje a ne ujeda :haha: Bio sam u Beski,to mi najblize a i nameravam na sledeci miting ici ::namigivanje::

galki je napisao(la):
duksa kaze 1,70e * 100 dinara je 170 dinara po kilu :cao:
moja greska ispravljam se 17e centi po kg 1,7e 100kg a ti mi galki mnogo miniras da ne kazem podjebavas,ovo su malo ozbiljnije teme a sa obzirom da se ne poznajemo budi malo uctiviji

Gledao sam danas vesti u 16h na b92...za proteste poljoprivrednika je bilo izdvojeno ni minut vremena a sto neko hoce da likvidira Tomu prica se 5 minuta...madiji katastrofa...

Evo još malo slika iz Sremske Mitrovice.
hrlchl.jpg

Odziv je bio odličan a lepo su nas i propratili.
2q812rd.jpg

A ovo je najmlađi učesnik protesta moj sin al u drugarovom traktoru.
xbjvqb.jpg

mediji su opasna stvar-još kad njima manipulišu,opasno oružje
Post je spojen: [time]1277844949[/time]

tarana je napisao(la):
dalje.vidim dragina, najavljuje neki otpis naknade za odvodnjavanje.
ne treba meni otpis!
ja hocu da se kanali ociste!
na mojim njivama nema tolko vode kao kod ostalih, ali je steta koju cu pretrpeti veca od naknade koju cu platiti! kako je tek ostalima?!
pomenuti i protivgradne rakete i sramotu drzave koja ulaze u rakete koliko i u miladina kovacevica! (to je onaj sto se tuk'o po americi)
milion dinara za celu srbiju za protivgradne rakete?!
Ali je milion dolara za miladina. Ma mora se blokirati cela Srbija, samo cena od 16 i više može da opravda dalje sejanje iste kulture, profita u ovoj godini na njoj nema.
Ali dokle god se seju sve kulture svi će trljati ruke sem poljoprivrednika. Kad bude mnogo parloga mogu se oni zabrinuti, ali to neće biti. E zato oni u vladi se ne obaziru na poljoprivredu. I u zahtevima se mora tražiti dugoročna strategija razvoja poljoprivrede (kako ispuniti kvotu junećeg mesa, kako povećati svinjarsku proizvodnju itd). Samo planska proizvodnja može nam doneti sigurniji profit.

Pozdrav za kolege , Uz mene Draska I Stizanina je bio jos 1 lik Zvonko ( sa torpedo RX120 ) koji isto vuce VELIKE ZASLUGE , sramota me je da ga nespomenem i preuzmem njegove zasluge .
ZVONKO HVALA :ppozdrav: :ppozdrav: znam da nije na forumu al ce mozda neko , nekad da mu prenese .
Cim uspem stavicu jos slika na forum
Post je spojen: [time]1277845384[/time]

jedna vazna informacija za sve forumase, ja sam bio danas na protestu u mitrovici ali ne kao ratar vec kao vocar, ovo naglasavam samo iz razloga da se ne bi ljudi iz moje grane osetili zapostavljenim, a uostalom borba je ista za sve. jer vidim da se neki pitaju gde su mlekari pa gde su ovi gde su oni .svi smo mi u istim g...ma ,neko je postavio pitanje da se ukine pio za seljake pa i to je jedan od zahteva.sta ce meni njihova penzija od 10.000 din ako ja ne mogu da zivim od polj se.em im se ja u tih pisljivh sto jevra.ma ceracemo se mi po mnogo pitanja nece ovo biti po principu ,,e jesmo vam dali 15 din za zito sta hocete vise,, e nece da moze svi uslovi ,ima da ih cedimo ko limun
Post je spojen: [time]1277846521[/time]
samo da znate probili smo medijsku blokadu ali samo dva prsta.nisu oni preneli nista od protesta ::lose:: :sutra cu imati podatak svih mesta koja su ucestvovala pa da ih pozdravimo i ohrabrimo za dalje jer mnogi su se sami organizovali sto je za svaku pohvalu.. :D :bravo: :cao: ::svaka cast::

A niko negovori o tome kako na sajtu ministarstva poljoprivrede Srbije cvetaju ruze,tamo smo razvijeniji od Svajcarske :haha:

Nazad
Vrh