Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

BANE IVANOV je napisao(la):
a šta je sa Šapcom, Vršcom,Knjaževcom,Šidom Beškom, Čortanovcima....
a da oni nisu u Srbiji,
Post je spojen: [time]1277769828[/time]

Pa eno, bio je prilog i o protestima u Grčkoj. Zar niste prepoznali svoje? ::namigivanje::

Banda Medijska...

samo slozno i svima ce biti bolje.Da su svi slozniji i ova zemlja bi bila ko svajcarska. :ppozdrav:

ajde i vi sto samo čitate postove ukljucite se u raspravu.niko vas zbog mišljenja neće sankcionisati.

je..m li im mamicu gadnu,pa i lgbt populaciji su posvetili trostruko vise mesta na televiziji nego poljoprivrednicima koji strajkuju i koji su stub oslonac ove drzave!!!!Ma gotovo je zakuvava se,pasce vlada,izdesavace se jos tu svasta do jeseni,gotova je to stvar!!!Svaka cast svima koji su izasli na protest i mora se raditi na tome da se za sledeci miting svi bolje obaveste i da krenu svi i bez protestne voznje,vec u zakrcenje puteva i svega!!!Sto se tice mog regiona Beska je ovde trenutno najjaca i najorganizovaniji su,uz malo truda ako bi se svi skupili mogao bi se blokirati autoput ili most!!!Samo napred idemo,nema stajanja!!!! :zli:

Ovo smo mi, Sefkerinski glasnogovornik je ovaj celavi, tj. moj zet.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c9zFtVYWvZA[/youtube]

uz vas je i siromasni jug za koji u bg neznaju da postoji!!!!!

Post je spojen: [time]1277835408[/time]

nislija je napisao(la):
pa to su sve prdgradja bg! :zli:

To je cela Vojvodina,nisu predgradja Bg-a...Podrska i vama,morate se i vi malo vise sa juga angazovati svi smo u istoj gunguli!!!!

pa to i ja kazem ovo je bio samo alegoricni osvrt.

ma bole njih ona stvar za pusta sela.mediji iz beeeograda uopšte nisu objavili gde su sve protesti bili i to što je objavljeno svi ste videli kako je objavljeno.rok im je da se sutra odgovori-ja mislim da od toga malo vajde ima-zato što nam je vlast leglo korupcije i kriminala.ljudi videćete-mora se ići kolektivno sa blokadama puteva,autoputa i beograda.jebe se njima za nas-oni u svilajncu zalivaju tobož betone.treba beograd blokirati svim mogućim silama a to jedino poljoprivrednik može.nema sile koja bi zaustavila par stotina traktora i žandara koji bi na to srljali.njima treba kuka i motika po leđima.videćete sutra,dao bog da usliše zahteve :zli: :zli: :zli: :zli:

BRAVO DJOKAN TO JE PRAVI ODGOVOR SVIMA KOJI PITAJU,A STA CE MO MI A STO NAS NE ZOVE PREDSEDNIK ASOCIJACIJE,pa ljudi sami se dozovite pameti da dok ne uzmete stvar u svije ruke nema nista.nemojte cekati da vam se servira mi vam mozemo pomoci i ako treba doci ali mi da idemo po celoj srbiji od sela do sela pa mi bi organizovali protest 2020 a mozda i posle kada ode zaharije sa b92

obavezno u zahtevima da se pomenu robne rezerve!
to je ono gde drzava ZAISTA moze nesto da uradi.
a u robnim rezervama vlada kompletan haos.
pozajmljuje se roba odabranim kad je skupa da bi je vratili kad je jeftina!
neki nikad nisu vratili sto su pozajmili.
sredi se to kroz rastur, otpis, plesnavo, pokvareno...
sad kad bi krenuo kroz papire, oni imaju psenice na lageru i kod raznih duznika.
ali je veliko pitanje da li ta roba zaista postoji u zemlji!
pozajmljuju se i polutke, mleko u prahu...
a papiri se samo setaju.
pera je zaduzio ali je prebio dug s mikom, pa sad mika dodje rezervama...
a mika pokojni vec par godina ili mu je firma zatvorena.

provac je napisao(la):
BRAVO DJOKAN TO JE PRAVI ODGOVOR SVIMA KOJI PITAJU,A STA CE MO MI A STO NAS NE ZOVE PREDSEDNIK ASOCIJACIJE,pa ljudi sami se dozovite pameti da dok ne uzmete stvar u svije ruke nema nista.nemojte cekati da vam se servira mi vam mozemo pomoci i ako treba doci ali mi da idemo po celoj srbiji od sela do sela pa mi bi organizovali protest 2020 a mozda i posle kada ode zaharije sa b92

Zaharije ce dobiti :udri: :udri: :udri:

E ja sada stvarno ne znam treba li ili ne podrzati sve ovo.Niko nije spomenuo subvancije a otpis obaveznog PIO ,zatim regrese za sve,za sve do 100 ha , a ovi sto rade vise i mogu bez regresa.Ako se borimo za prava svih treba da budemo u istom polozaju.Kako velikom tako i malom.

Ne znam,ponovo ce jaci da istisne slabijeg kada dodje licitacija i da ne nabrajam i idem u off tocip.

Pa ne mogu oni intervanisati za zadnjih 20godina sto nam je drzava u kurc* sad oni da rese za par dana,polako ljudi daj sta das za sad. :cao:

Da u pravu si svakako!ali daj da ih uzdrmamo iz temelja jednom za svagda ::lose:: nebi voleo da pocnu ljudi da se svadjaju na forumu moramo sad biti slozniji nego ikada NEGO IKAD NEMA STAJANJA U PETAK PUTEVI BLOKADA!!!

zahariju ko kako plati,on tako prica treba ga nabiti na kolac....!!!!!!! :zli:svaka cast za danasnji protest...ako se sada ne izborimo gotovi smo sa zitom smo pukli i ako bude 16 din,a ne 9.5 koliko najvljuju,kisa ga je sjebala 35%...... :nono:

dalje.vidim dragina, najavljuje neki otpis naknade za odvodnjavanje.
ne treba meni otpis!
ja hocu da se kanali ociste!
na mojim njivama nema tolko vode kao kod ostalih, ali je steta koju cu pretrpeti veca od naknade koju cu platiti! kako je tek ostalima?!
pomenuti i protivgradne rakete i sramotu drzave koja ulaze u rakete koliko i u miladina kovacevica! (to je onaj sto se tuk'o po americi)
milion dinara za celu srbiju za protivgradne rakete?!

Kengur je napisao(la):
E ja sada stvarno ne znam treba li ili ne podrzati sve ovo.Niko nije spomenuo subvancije a otpis obaveznog PIO ,zatim regrese za sve,za sve do 100 ha , a ovi sto rade vise i mogu bez regresa.Ako se borimo za prava svih treba da budemo u istom polozaju.Kako velikom tako i malom.

Ne znam,ponovo ce jaci da istisne slabijeg kada dodje licitacija i da ne nabrajam i idem u off tocip.
covek je skroz u pravu ako idemo do kraja idemo do kraja,obavezno uvrstiti i ove uslove,kada oni mogu da donose cenu posle zetve mozemo i mi makar silom usloviti njih.

Nazad
Vrh