Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
naravno dorel na to sam i misliodorel je napisao(la):poceli jeste i to stoji ali da uspe treba jos puno ljudi i zivaca
svaka vam cast i zrenjanincima i svima koji su izasli
Post je spojen: [time]1277766008[/time]_________________________________________________
mislim da uspe da ispune uslove a protest je uspeo samo rezultati fale
Post je spojen: [time]1277798452[/time]_________________________________________________
tj da nam ispune uslove
xaxax zar 2 outa da pravimo istu greskutarana je napisao(la):usput da se prosiri protest na sklanjanje zaharija s televizije a uros davidovic da preuzme emisiju.
razmisli jos jednom.zahtevi su takvi iz određenih razloga.dorel je napisao(la):trebali ste traziti vise da imate mesta za cenkanje ovi iz vlasti su gori od cigana
koliko sam video u proteklim postovima cena mleka je predlozena po ceni od 38 dinar?! a realna cena tovnih junadi odnosno bikova je 2 evra.BANE IVANOV je napisao(la):koliko znam jos niko.nije mi javljeno.blagovremeno cu informisati.
Evo i zahteva upucenih danas.
-hitna obustava uvoza svinjskog mesa i mleka koji ugrožava domacu proizvodnju
-zahteva se duguročan plan u poljoprivredi
-suzbijanje monopola
-problemi otkupa poljoprivrednih proizvoda
-inputi u proizvodnji
-za 100.kg.zrna soje 100.kg.sojine sačme
-regresiranu naftu na benziskim pumpama(plavi dizel)da se subvencije isplaćuju po biljci a ne po čoveku
-smanjivanje papirologije oko subvencija
-šta ce se desiti sa poplavljenim područijima
-cena žita 15.dinara
-cena svinja 140.dinara
-cena mleka 32.dinara
-cena junadi 1,7.eura.
cim dobijem novosti javljam molim za strpljenje.
sad su pustili prilog na rts-u svaka castdorel je napisao(la):Na rts nista
Hoce pretplate dacu im k.r.c