Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

usput da se prosiri protest na sklanjanje zaharija s televizije a uros davidovic da preuzme emisiju.

poceli jeste i to stoji ali da uspe treba jos puno ljudi i zivaca
svaka vam cast :ppozdrav: i zrenjanincima :ppozdrav: i svima koji su izasli :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1277798408[/time]
tj da nam ispune uslove :ppozdrav:

dorel je napisao(la):
poceli jeste i to stoji ali da uspe treba jos puno ljudi i zivaca
svaka vam cast :ppozdrav: i zrenjanincima :ppozdrav: i svima koji su izasli :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1277766008[/time]
tj da nam ispune uslove :ppozdrav:
naravno dorel na to sam i mislio

PROVAC, prijatelju, hteo sam samo da pomognem idejom, a ne da širim defetizam i da kritikujem bez veze. Jednostavno, spadam u red ljudi koji vapi za promenama (ne govorim o politici, već o ekonomskim - što i jeste razlog protesta). Jesam gnevan, ali ne na tebe ili rukovodstvo Asocijacije. Napisah nekoliko puta danas, svaka čast na organizaciji, ALI (!!!) samo tamo gde je organizovano!!! Gnevan sam, što u sredinama gde sam ja(PO, SD, Kovin) NIKO NIJE NIŠTA ORGANIZOVAO !!! Pazi ne radi se o malim sredinama. Nije cilj da je upalim traktor i predjem 80km da bih se pridružio protestu, već da on bude TU. !!!!!
Zašto i KAKO bih ja organizovao u svojoj režiji, pa zar za to ne služe udruženja? Zašto su napravljena? Ja mogu povesti par mojih prijatelja, pa kao ZX da dodjemo nas 3-4. Ostali kažu da nisu obavešteni i da ne znaju ništa o tome.
Nema istu težinu moj poziv i poziv predsednika udruženja, zar ne??
Zato kažem da predsedništvo Asocijacije treba da napravi prozivku i da udari packu onima koji su ostali kod kuće i nisu pozvali svoje članove na protestnu vožnju !!!
Nadam se da razumeš.
NEMA OPUŠTANJA !!!!
SAMO NAPRED !!!!

Ljudi ni ove NIKO nije poslao s neba da nam pomognu,jednostavno su resili da batale njivu i stalu jer im je isto radio ne radio u gubitku si.
Organizovali su za svoj kraj,ako kod vas postoji neko udruzenje lepo idi i uputi ih na nase,a ako nema napravi ne moras kompletno celo selo ali bolje da uz sebe imas 10 ozbiljnih ljudi koji ce uvek biti za akciju nego celo selo koje dodje da popije pivo. :zli:

Ni ovde oni nisu dosli sami vec smo Miroslav Jovanovic i ja isli na njihova predavanja u Lacarak 40-ak km od naseg sela par puta i onda smo poceli po selu da pricamo o njima i njihovom radu,uskoro ce doci kod nas da upisemo nove clanove,tako se to radi. :cao:

pazi nama traze da platimo polj penzijsko osiguranje, pa ne dao im bog da je zaharije penzioner propao bi taj penzijski fond ,ljudi pa on pamti kada su dinosaurusi pravili stetu u poljoprivradi ,jer vidite kad pocne da prica o ovcama, pa zavrsi sa draginom, ja ne znam kakave slicnosti imaju, ali smo izgleda mi ovce kad trpimo ljude koji vode emisije o polj a pamte kada je dunav potekao, sramota zapostavljaju mladost i perspektivu a guraju ovog coveka koji ne zna ni u kom je veku ,boze me oprosti ali to je kao i ,,farma,, ko te tera da gledas/

@ Provac ili Bane
Mozete li napisati koje ste tacno zahteve izneli jer TV jedan kaze jedno,drugi trece....

nego BANE IVANOV jel vam se obratio neko iz vlasti :sta: dal ih interesuje protest :sta:

opet ivanum .ivane ja licno mislim a necu biti neskroman da ti kazem da smo mi do sada stvarno mnogo toga uradili ako da bog pa se vidimo jednog dana sve ce ti biti jasno.ivane i mi smo u pocetku cele ove price animirali svoje clanstvo i jedva uspeli da uradimo ovo sto smo uradili, a danas se videlo sta smo uradili.nase najvece iznenadjenje su upravo protesti tamo gde se mi nismo ni nadali , a to su sami ljudi u tom mestu sami organizovali, nemojte ljudi da mi dolazimo u vasa sela da cistimo djubre ispred vase kuce , imate punu podrsku od nase asocijecije da mozete u nase i vase ime napraviti skup ,organizaciju ,udruzenje ili bilo kakav oblik udruzivanja samo da se organizujete ,neka vas je i 5 dovoljno je ali pravih, a posle ove bune cemo lako rascistiti medju sobom ko je vera ako je nevera, ne brini samo ce se to kasti.go...no ispliva uvek na povrsinu dal sad dal sutra .ali za sada malo kukolja imamo u zitu al sta vredi kad nece da ga otkupe.SAMI SE ORGANIZUJTE MI SMO SA VAMA

koliko znam jos niko.nije mi javljeno.blagovremeno cu informisati.
Evo i zahteva upucenih danas.
-hitna obustava uvoza svinjskog mesa i mleka koji ugrožava domacu proizvodnju
-zahteva se duguročan plan u poljoprivredi
-suzbijanje monopola
-problemi otkupa poljoprivrednih proizvoda
-inputi u proizvodnji
-za 100.kg.zrna soje 100.kg.sojine sačme
-regresiranu naftu na benziskim pumpama(plavi dizel)da se subvencije isplaćuju po biljci a ne po čoveku
-smanjivanje papirologije oko subvencija
-šta ce se desiti sa poplavljenim područijima
-cena žita 15.dinara
-cena svinja 140.dinara
-cena mleka 32.dinara
-cena junadi 1,7.eura.
cim dobijem novosti javljam molim za strpljenje.

trebali ste traziti vise da imate mesta za cenkanje :haha: ovi iz vlasti su gori od cigana ::lose::
Post je spojen: [time]1277833288[/time]

jeste videli na rts1 dnevniku kako dragin baca lopatom beton u temelj nove fabrike u Svilajncu,dok mu se u drzavi traktori vozaju po gradu.lopata je za njega ko stvorena bre :haha: :haha:

BANE IVANOV je napisao(la):
koliko znam jos niko.nije mi javljeno.blagovremeno cu informisati.
Evo i zahteva upucenih danas.
-hitna obustava uvoza svinjskog mesa i mleka koji ugrožava domacu proizvodnju
-zahteva se duguročan plan u poljoprivredi
-suzbijanje monopola
-problemi otkupa poljoprivrednih proizvoda
-inputi u proizvodnji
-za 100.kg.zrna soje 100.kg.sojine sačme
-regresiranu naftu na benziskim pumpama(plavi dizel)da se subvencije isplaćuju po biljci a ne po čoveku
-smanjivanje papirologije oko subvencija
-šta ce se desiti sa poplavljenim područijima
-cena žita 15.dinara
-cena svinja 140.dinara
-cena mleka 32.dinara
-cena junadi 1,7.eura.
cim dobijem novosti javljam molim za strpljenje.
koliko sam video u proteklim postovima cena mleka je predlozena po ceni od 38 dinar?! :sta: a realna cena tovnih junadi odnosno bikova je 2 evra. :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Post je spojen: [time]1277834302[/time]
sad su pustili prilog na rts-u svaka cast :ppozdrav:

evo sad su pustili 30 sec. ali samo Glogonj kod Panceva i Zrenjanin a o Mitrovcanima koji su bili najbrojniji NISTA :sta:

a šta je sa Šapcom, Vršcom,Knjaževcom,Šidom Beškom, Čortanovcima....
a da oni nisu u Srbiji,
Post je spojen: [time]1277834628[/time]

Nazad
Vrh