Gospodine paorpaor ja vama nemam potrebu da objasnjavam odakle sam ja, rekao sam odakle sam a vi mozete da verujete ili ne. Zasto ste onda vi (vas 80) razorali tu zemlju bez licitacije? Mislite da ste onda posteniji od tajkuna koji su na licitaciji uzeli zemlju pa nisu platili? Ili se jednostavno bojite da ce opet neko ponuditi vise na licitaciji pa vi necete moci da radite tu zemlju!? Zasto se niste toliko bunili kada je Kostic kupovao secerane? Ili kada je bivsi ministar Petrovic postao cuveni mlekar? A nesto ne mogu da se setim da se iko pobunio i kada je Jerkovic kupio Agrobacku ili Miskovic kada je kupovio pola Celarevskog atara. Sreca pa ne moram da se poistovecujem sa ljudima koji se bave mutnim poslovima (bio to Milicevic, Libelula ili cak neko od lokalaca). A zemlja je u vlasnistvu drzave i drzava moze sa njom da radi sta god zeli, zato se ide na izbore i vladajuca vecina odlucuje o takvim stvarima. Svidelo se to nama ili ne. A sada vas tangira sto neki tamo arap kupuje zemlju i uzima u zakup. Ili je mozda samo vase misljenje ispolitizovano!?