goran 1991
Član
Starcevo i omoljica sutra prave protest na omoljackom putu oko pola 12 ko moze neka dodje,nece biti blokade puta samo upozorenje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobar je potpis naseg clana i kolege "ala bih voleo kada me glupani ne bi mogli iznervirati"! Samo kada bi to stvarno moglo...juce komentarisemo ovo ok prodaje i jedan pametnjakovic koji vola prstom u **greška ne ume da ubode mi kaze"sta tebe briga sta se prodaje u vojvodini,bolje da rade arapi nego da raste korov".da ne poverujes kakvih sve mozgova ima. ovo je bruka. ako se dozvoli da ovo prodje kupice stranci i resto vojvodine i sumadiju i pomoravlje...
Bilo je i ranije da stranci uzimaju zemlju ali to je bilo više na mala vrata i zbog toga bi neko trebalo krivično da odgovara. Svako od nas zna kada jednom proda zemlju da je tu priča završena. Novac od te zemlje ode na raznorazne gluposti i tu je kraj. To znači kada zemlju prodaš više od nje nećeš imati nikakvu korist. Tako će biti i sa našom državom. Prodaju zemlju ne da bih unapredili Srpsku poljoprivredu već poljoprivredu arapskih emirata. APELUJEM, nemojte prodavati ni cm. zemlje strancima čak i one najjjj goreI meni je krivo da nam stranci uzimaju zemlju(i jos po kojoj ceni) i potpuno podrzavam proteste,ali bilo je jos privatizacija u kojima su ucestovali "stranci" i oko toga se nije dizala prasina.Cifru od 250e bi svako od nas platio i vise,ali ima neka caka za koju mi neznamo i to ce proci.Cim je predugovor potpisan nema nazad.A sta ce sa zaposlenima?Kad doteraju masineriju,bice viska radne snage.O tome nema reci ili sta ce sa proizvodima koje oni budu proizveli,bezcarinska zona ili kako vec.Ima tu jos pod pitanja koje bi trebali javno da objave.
Сва та мала врата могу да се отворе и да се унутра проветри. Али, неће. Ту настаје цео заплет наше политичке несреће и каснијих дешавања.Bilo je i ranije da stranci uzimaju zemlju ali to je bilo više na mala vrata
Реци на кога мислиш....i nažalost pokojnih