Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA
ljudi nemojte praviti nikakvu taktiku , taktika su mase. ne mogu vam reci kako je to bilo ushicenje kada sam video one masine na putu pa velja ilic je dosao sa upola manje masina u bg pa su napravili dar mar normalno i mi ubg smo doprineli tome ,poenta je da se siri protest kao gerila nije poenta da se mi vozikamo po nekim sporednim putevima pa to njih ne zanima kao lanjski sneg ali ako iz 30 grdova ili vecih mesta krene u protest oni nemaju tu silu da to sprece nema boga , e tu je nasa snaga idite ljudi sirite protest .pa nas niko nije ni pitao 5 okt sta se sme a sta ne ko ce to da brani 4000000 seljaka x2 = 8000000 pa toliko policije nema ni rusija.necemo da se sa njima namecemo ali nemojte o tome brinuti jer da mi nesto krademo svi bi skinuli tablice ali posto se casno i posteno borimo za nas i nasu buducnost nemamo razloga .pokazimo ko smo i zasto se borimo ovo danas je bilo bas dostojanstveno i kulturno ali ne znaci da ce uvek biti tako .imaju uslove a onda buna protiv dahija (izvinite dahije)ttraktori kombajni prikolice ma sve sto se krece za prestonicu .kad su oni smenjivali onda je moglo sve a kad mi hocemo svoje prava ,,,onda nemojte demokratija ,,,treba prvo pederi da prosetaju bgd pa onda vi, e nece moci prvo traktori a i ispred pederi pa daih potarinjamo sa sve predsednikom koji se nikada ne pojavljuje sa zenom ?zasto neznam ako je uslov da udjemo u eu da skinemo gace ; e ja ne dam ja se j...bem od napred ,toliko
Post je spojen: [time]1277829640[/time]
odgovoricu ivanum.sto posto si u pravu, sada se pokazalo ko je vera ako nevera, mi cemo nase djubre po hitnom postupku ocistiti, i to ne totalom nego cijanidom, nama ne trbaju ljudi koji nemaju ni kecap na glavi, a ne puter a to sto ti nama predlazes da se mi malo vise angazujemo, ja bih te i bez malo stida upitao sta si ti uradio ili svako od vas
ko je spreman za kritike .PA NISMO NI MI LJUDI OD CELIKA .sto se svako od vas ne angazuje da animira 3 cu komsija pa gde bi nam bio kraj .ovo sto ti prenose mediji nije ni 10ti deo od onoga sto je bilo .jer tu je i vrsac i zr i negotin i zupa sa skoro 100 traktora pa indjija pa macva.itd oni to kriju ali to mi znamo ko smo i koliko smo jaki ali to je najvaznije