Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

Svaka cast Zrenjanincima i ostalima koji su bili na protestu :bravo: :D ::svaka cast:: :D :bravo: :bravo: :bravo: ::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast::

Znam da cete reci da je lako cestitati i sedeti kod kuce ali upravo sam Vas gledala na B92 i bila odusevljena. Sta reci ,osim SVSKA CAST. pratila sam na forumu sve sto se desava ,li iskreno, bila sam skepticna. Pored takvih ljudi ima nade za nas. SVE CESTITKE... :bravo:

Ljudi i kpod nas u opstini indjija je bilo odziva,oko 40ak traktora mada bih bilo viseali neki nisu ni znali,uglavnom bila je lokalna radio televizija i sve snimala,dogovor je ostao medju nama na tome da eventualno u petak ako se niko iz vlade ne oglasi blokiramo bescanski most tj autoput.
:bravo:

Gledao i ja sad na B92 !! SRAMOTA! Pustili prilog od samo 1minut. Pa vise obaveštavaju kada se dva auta sudare.SM i ZR --SVAKA ČAST, ali javljajte ljudi da li je bilo i drugde i šta je bilo.
PORUKA ASOCIJACIJI : razdrmajte malo uspavane organizacije. Šta rade? Gde su? Ili se sada ofiraju da su samo organizacije par ljudi zarad interesa par ljudi? Prosta logika - koliko ima udruženja u asocijaciji?-gde su bili predstavnici tih udruženja danas?
Opet šaljem apel - dajte nam spisak udruženja, da znamo kome da se obratimo, ali i da sanm bude jasno ko se zapravo kroz udruženje bori samo za sebe ( tu su prozvani predsednici i predstavni raznih udruženja koji danas nisu izašli).

Kolege evo i mene,sada stigoh iz S.Mitrovice i Lacarka.Bilo je super,svaka cast svima a posebno predsedniku asocijacije poljoprivrednika Srbije Bogdanu kao i nasem kolegi Banetu Ivanovu :D :bravo: :ppozdrav:.Evo i nekih slika sa danasnje protestne voznje
1zdrddd.jpg
2ahdrp0.jpg
.Bilo je preko 200 traktora.Nastavak se ocekuje u petak,ako nam ne ispune zahteve ::svaka cast::

Bus uzmes preko BP pokupis leku i dodjete do mene pa palim masinu neku i idemo zajedno,ma jebo SM da se nadjemo na pola puta pa blokiramo auto put e to bi bio posao,ali polako imamo mi odlicne vodje. ::svaka cast::

svaka cast momci!
izbegavati blokadu puteva!
ja bih svakog dana pravio voznju u 3-4 veca grada.
danas banat, sutra backa, prekosutra srem a nakosutra sumadija macva i jug.
pa u krug.
protestnu voznju ne mogu da onemoguce a blokadu mogu.

Imam jednu taktiku ali cekam da prodje sutrasnji dan pa cu se cuti sa Banetom ili Bogdanom da se dogovorimo sta dalje.

North ARMY je napisao(la):
Bus uzmes preko BP pokupis leku i dodjete do mene pa palim masinu neku i idemo zajedno,ma jebo SM da se nadjemo na pola puta pa blokiramo auto put e to bi bio posao,ali polako imamo mi odlicne vodje. ::svaka cast::
:D

ljudi nemojte praviti nikakvu taktiku , taktika su mase. ne mogu vam reci kako je to bilo ushicenje kada sam video one masine na putu pa velja ilic je dosao sa upola manje masina u bg pa su napravili dar mar normalno i mi ubg smo doprineli tome ,poenta je da se siri protest kao gerila nije poenta da se mi vozikamo po nekim sporednim putevima pa to njih ne zanima kao lanjski sneg ali ako iz 30 grdova ili vecih mesta krene u protest oni nemaju tu silu da to sprece nema boga , e tu je nasa snaga idite ljudi sirite protest .pa nas niko nije ni pitao 5 okt sta se sme a sta ne ko ce to da brani 4000000 seljaka x2 = 8000000 pa toliko policije nema ni rusija.necemo da se sa njima namecemo ali nemojte o tome brinuti jer da mi nesto krademo svi bi skinuli tablice ali posto se casno i posteno borimo za nas i nasu buducnost nemamo razloga .pokazimo ko smo i zasto se borimo ovo danas je bilo bas dostojanstveno i kulturno ali ne znaci da ce uvek biti tako .imaju uslove a onda buna protiv dahija (izvinite dahije)ttraktori kombajni prikolice ma sve sto se krece za prestonicu .kad su oni smenjivali onda je moglo sve a kad mi hocemo svoje prava ,,,onda nemojte demokratija ,,,treba prvo pederi da prosetaju bgd pa onda vi, e nece moci prvo traktori a i ispred pederi pa daih potarinjamo sa sve predsednikom koji se nikada ne pojavljuje sa zenom ?zasto neznam ako je uslov da udjemo u eu da skinemo gace ; e ja ne dam ja se j...bem od napred ,toliko
Post je spojen: [time]1277829640[/time]
odgovoricu ivanum.sto posto si u pravu, sada se pokazalo ko je vera ako nevera, mi cemo nase djubre po hitnom postupku ocistiti, i to ne totalom nego cijanidom, nama ne trbaju ljudi koji nemaju ni kecap na glavi, a ne puter a to sto ti nama predlazes da se mi malo vise angazujemo, ja bih te i bez malo stida upitao sta si ti uradio ili svako od vas
ko je spreman za kritike .PA NISMO NI MI LJUDI OD CELIKA .sto se svako od vas ne angazuje da animira 3 cu komsija pa gde bi nam bio kraj .ovo sto ti prenose mediji nije ni 10ti deo od onoga sto je bilo .jer tu je i vrsac i zr i negotin i zupa sa skoro 100 traktora pa indjija pa macva.itd oni to kriju ali to mi znamo ko smo i koliko smo jaki ali to je najvaznije

videli ste Sremsku Mitrovicu i Laćarak na b92,vi ocenite da li smo uspeli.
Post je spojen: [time]1277830579[/time]

Nazad
Vrh