A sta vi sitni ocete da se samo vama daje do 5 hektara po 500000 po hektaru, mislim dokle to vise ide ovi sitni ovi krupni.
Ne trazim
ja a verovatno i drugi ,, sitni" nista sto ne pripada i drugima
ALI
Ajde da subvencije budu po uhranjenom grlu stoke ili po kolicini isporucenog mleku , proizvodnji voca povrca ...., zasto mora po ha !?!
Gde si ti tu ( znaci neces dobiti nista ) , i sve je to poljoprivreda???
Пољопривреда је привредна делатност која обухвата биљну и сточарску производњу и с њима повезане услужне делатности[SUP]http://sr.wikipedia.org/sr/Пољоприв....D0.BD_.D0.A1.D1.80.D0.B1.D0.B8.D1.98.D0.B5-0[/SUP] Две основне гране пољопривреде су земљорадња и сточарство. Заједно са шумарством, ловом и риболовом спада у тзв. примарни сектор привреде.
Ti imas zemlju i boli te ,tebi ce biti lepo a druge ko j...
AKO će mo da se borimo za poljoprivredu ZA SVE se mora naci neko resenje a ne a ne samo ,,ja imam 100 ha zemlje a drugi me ne interesuju"
Treba sve te subvencije ukinuti, jer evo skoro da se ,,koljemo" izmedju sebe , nismo ih imali do pre par godina i opet smo preziveli a sad nam **greška zinulo za 12 000 din
Treba svima dati priliku da zaradi po
FER pravilima a ne svi da te kradu evo npr. lokalni klanicar je uvezao prasice po 307 din a domace nije hteo da plati ni 250 din
ZAŠTO nije platio domace prasice toliko i svima lepo ,
ZAŠTO mlin Popovic placa žito 20 din a svi ostali 22 din
........( mogu nabrojati X primera ali znate svi vi to uglavnom )
E tu treba drzava da stiti poljoprivrednika a ne tajfune