kako glasati!?? za koga!?unapred se vec zna da su kupili izbore!konkretno po beceju idu od kuce do kuce socijalno ugrozenih porodica i nude pakete u zamenu za glasove za tadica.u tim paketima je supa u kesicama ,po 5 kg pirinca i zamislite molim vas karneksova pasteta u vrednosti od 1800 din.i jos koje sta i plus dolaze autom po njih odnesu ih na izborno mesto da glasaju za demokratsku stranku pa ih vracaju kuci.sramotaa!!!!Zna on dobro šta radi. Kupovina vremena ,razjedinjavanje,okretanje radnika i građana protiv nas,sada će da objave vest Eto i sa tim nisu zadovoljni država je sve učinila da im udovolji a oni neće Daj ljudi da se dogovorimo pa da na izborima glasamo za jednu opciju pozvati sve seljake i radnike i sve nezadovoljne da ih počistimo 6-og sa političke scene,
---------- Poruka napisana u 23:22 ---------- Prethodna poruka je at 23:21 ----------
to oni i očekuju
E sad se ja pitam odakle im pare!?jel to iz naseg budzeta buljavi preusmerio novac za kupovinu glasova!?dokle su sve spremni da idu!?kako im stati na kraj!?ostao sam bez texta...prvo sinoc citam za tog jadnog decka,posle me sin zove da mi pokaze na fb klip o lopovluku u beceju i vise nemam reci...pa gde mi zivimo majku mu....