ban.novo selo
Član
Naravno. Okupice nas mnogo vise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam gazdinstvo registrovao još 2004-e među prvima,kada su mnogi bili skeptici prema tome.obnavljam ga svake godine,Kukulele,jesi li bar registrovao gazdinstvo ili k'o ciga miliš se Bogu za sedmicu a nikako da uplatiš loto
Nemaš umatičene krave,a sme li se znati zašto,jer nije džabe?
Rekoh ja malo prekako stoji stvar sutra opet na blokade ministar se opet predomislio samo da nas razbije koja je ovo zavrzlama
Ja sam gazdinstvo registrovao još 2004-e među prvima,kada su mnogi bili skeptici prema tome.obnavljam ga svake godine,
Matičenje nije besplatno.Sva stoka mi je obeležena,ima svoje pasoše,svaki program mera je plaćen.
Matičenje podrazumeva čistu rasu i možeš izbrojati koliko takvih grla ima.
Abro tako je.Poljoprivredna penzija je velika bruka i sramota ali da ne pravimo off.
Zorane alijas Kukulele ako već nećete da uplaćujete PIO jer ste zaposleni onda uplatite sinu i prebacite gazdinstvo na njega i neka on nastavi da uplaćuje redovno.Imaćete sve što sleduje poljoprivrednika i subvencije po ha i premiju za mleko i subvenciju po grlu...Najlakše je kukati celog veka i biti ljut i kivan na sve ostale.
Uplacivanjem PIO se ostvaruje pravo na penziju... i to je glavna i jedina namena tog fonda.To je cinjenica, a samim tim i logika.Nema logike u pravljenju razlike izmedju mene i tebe kada drzava ima volje i sredstava da pomogne poljoprivrednike. Isto kopamo,blenemo u nebo, i prodajemo ono sto proizvedemo obojica.Drzava od obojice ima neke koristi, od jednog vise, od drugog manje (sticajem raznih okolnosti).Nema logike.Ispadamo moj otac,ja i ostali koji godinama uplaćujemo PIO magarci a oni koji ne uplaćuju i koji ne žele da uplate pa čak i oni koji imaju po nekoliko stotin eda hiljada dinara duga za ne izmiren PIO pametni jer hoće subvencije i sve što sleduje.Nije u redu nikako.
moje saucesce....na veliku žalost ovi protesti su odneli i jedan mladi život moj komšija vraćajući se sa blokade puta u Pančevu gde je proveo dve noći zaspao je u autu i poginuo imao je samo 35 godina i sve zbog 14000 din.sada sedim i razmišljam dokle ide ljudska pohlepa sve nam je malo samo pare, pare, pare ,i jedino kada se desi tragedija mi se onda setimo da u životu nije sve u parama ali nas ta misao vrlo kratko drži i brzo se vraćamo na staro ovaj dečko je iza sebe ostavio sina od 5-6 godina i suprugu koja svakog časa treba da se porodi kao i roditelje u meni je velika tuga i žalost jer nam se život sveo na golu borbu za preživljavanje kao u životinjskom svetu gde samo jaki preživljavaju gutajući male,slabe i nezaštićene