Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Juce je rekao da je ostalo 19 MLRD , danas 16 .. pored toga regres na dizel se trazio .. Mile Zarin pitao ministra gde je sad nestalo 3 MLRD od sinoc.. ministar ustade i odee !!Pa šta se onda večeras tražilo da dođe do voga?
Strasno....na veliku žalost ovi protesti su odneli i jedan mladi život moj komšija vraćajući se sa blokade puta u Pančevu gde je proveo dve noći zaspao je u autu i poginuo imao je samo 35 godina i sve zbog 14000 din.sada sedim i razmišljam dokle ide ljudska pohlepa sve nam je malo samo pare, pare, pare ,i jedino kada se desi tragedija mi se onda setimo da u životu nije sve u parama ali nas ta misao vrlo kratko drži i brzo se vraćamo na staro ovaj dečko je iza sebe ostavio sina od 5-6 godina i suprugu koja svakog časa treba da se porodi kao i roditelje u meni je velika tuga i žalost jer nam se život sveo na golu borbu za preživljavanje kao u životinjskom svetu gde samo jaki preživljavaju gutajući male,slabe i nezaštićene
moje saucescena veliku žalost ovi protesti su odneli i jedan mladi život moj komšija vraćajući se sa blokade puta u Pančevu gde je proveo dve noći zaspao je u autu i poginuo imao je samo 35 godina i sve zbog 14000 din.sada sedim i razmišljam dokle ide ljudska pohlepa sve nam je malo samo pare, pare, pare ,i jedino kada se desi tragedija mi se onda setimo da u životu nije sve u parama ali nas ta misao vrlo kratko drži i brzo se vraćamo na staro ovaj dečko je iza sebe ostavio sina od 5-6 godina i suprugu koja svakog časa treba da se porodi kao i roditelje u meni je velika tuga i žalost jer nam se život sveo na golu borbu za preživljavanje kao u životinjskom svetu gde samo jaki preživljavaju gutajući male,slabe i nezaštićene
tako je lepo vam covek rekao!!!!!!!!!!!!!Poruka svima koji nisu izasli na protest
Zna on dobro šta radi. Kupovina vremena ,razjedinjavanje,okretanje radnika i građana protiv nas,sada će da objave vest Eto i sa tim nisu zadovoljni država je sve učinila da im udovolji a oni neće Daj ljudi da se dogovorimo pa da na izborima glasamo za jednu opciju pozvati sve seljake i radnike i sve nezadovoljne da ih počistimo 6-og sa političke scene,Evo kazu na b92 propali pregovori koji je on idiot e sad svi ponovo na protest ovo je necuveno covek nezna sta radi
to oni i očekujuTOTALNA BLOKADA NEMA NAZAD STA JE BILO BILO JE DOSTA VISE... IDEMO DO KRAJA... UJUTRU PALIM KOMBAJN I KRECEM ... CAFEZICA
P.S.ne vicem samo naglasavam
ne znam ja sta oni ocekuju ali kao beogradjanka koja se udala na selo vidim kako vas vuku za nos i brisu pod s vama tj nama i meni je dosta.... inace sta devojka sa sela zna cime sluze sve one rucice u kombajunu???... up pogresna rucica i tako do cilja .... ma ako se saceka nadrljace se jos vise... pozzz evo stize CAFEZ udavice me ako vidi da sam na forumuZna on dobro šta radi. Kupovina vremena ,razjedinjavanje,okretanje radnika i građana protiv nas,sada će da objave vest Eto i sa tim nisu zadovoljni država je sve učinila da im udovolji a oni neće Daj ljudi da se dogovorimo pa da na izborima glasamo za jednu opciju pozvati sve seljake i radnike i sve nezadovoljne da ih počistimo 6-og sa političke scene,
---------- Poruka napisana u 23:22 ---------- Prethodna poruka je at 23:21 ----------
to oni i očekuju