nsnidza
Član
A sta vi sitni ocete da se samo vama daje do 5 hektara po 500000 po hektaru, mislim dokle to vise ide ovi sitni ovi krupni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne traži se nikome ugovor iz zadruga da je ugovorio proizvodnju za bilo koju biljnu kulturu.Očigledno da niste shvatili ili jeste ali kako vama odgovara da bi kukali.Potpisaće se ugovor u trezoru da je na tim i tim parcelama zasnovana ta i ta proizvodnja.Na osnovu toga će se prilikom predaje tj. potražnje para tražiti minimalni prinos za tu(određenu kulturu).
Procitaj sta si napisao.U prvom delu recenice podrugljivo okarakterises sitne, da bi u drugom delu iste recenice osudio deljenje na sitne i krupne.Prostom matematikom ostadose samo krupni. Korektno, nema staA sta vi sitni ocete da se samo vama daje do 5 hektara po 500000 po hektaru, mislim dokle to vise ide ovi sitni ovi krupni.
A sta vi sitni ocete da se samo vama daje do 5 hektara po 500000 po hektaru, mislim dokle to vise ide ovi sitni ovi krupni.
Ništa više nećemo od drugih,samo isto ali bez izmišljanja kojekakvih uslova koje mi ne ispunjavamo.Prosto i jednostavno.
sad je vreme za nove proteste jer i mi bi da se negde zaposlimo u drzavnu firmu pa da palamudimo po internetu ceo danNišta više nećemo od drugih,samo isto ali bez izmišljanja kojekakvih uslova koje mi ne ispunjavamo.Prosto i jednostavno.
to sam ja bas hteo tebe da pitam
Minđušar,jesi li ti pročitao šta sam napisao.Ja ne tražim koliko ti imaš sa 100 nego tražim 12000 puta mojih 10 ha.
Jel ti to rekao Sefkerinac da izneseš?Sada ako se vrati ponovo stari sistem subvencijonisanja organizovacu blokade svih nas koji smo osteceni od strane drzave koja se ukenjala od 20 veleposednika koji blokiraju kako kad im se cefne!
A ko te koči???
kako je prosla trgovina u beogradu?nadam se da nisi propao zbog ovih blokadaa kako mislite da vozimo mi povrtari robu u bg ako blokirate