Fantastiko015
Član
Mi koji trosimo tov, mi ne dobijamo nista ? Ili ja nisam dobro razumeo. U svakom slucaju svaka cast !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad se vi strajkbekeri organizujte pa protestvujte protiv jutrosnje odluke!
Ja citam ove komentare, i pokusavam da povezem stvari, ali, ili sam nazalost u pravu sa svojim mislima, ili mozgam ponovo jer mi je ovo nejasno..
Ja, koji imam 3ha pod kukuruzom, i koji, normalno za centralni deo Srbije, nemam nikakvu ugovorenu kupovinu niti predaju robe, niti bilo koga znam da ima, necu dobiti nista??
Ili treba da oduzmem recimo po hektaru sledece:
12.000 din - 2.400 din nafta po hektaru za zitarice (60 x 40) = 9.600 din posto nisam trazio avans?
Ili sada moram recimo da ostvarim neki minimum po hektaru tj recimo 5t kukuruza, pa da ih predam i tako dobijem ovih 9.600din?
Ajd neka neko objasni kome je sve ovo jasno, jer meni zaista nije.
Nisam jos uvek iskoristio bonove jer nisam imao para da kupim naftu
Sve ode za seme, min.djubrivo, hemiju...
Jos samo da se ispostavi da je to istina, pa da stvarno covek uzme govnjavu motku i krene da ih mlati!
Cekaj malo znaci ko je kupio djubre i seme za kes on ne dobija nista ako je uzeo na paritet on dobija ili sta? ja se kladim da i oni neznaju sta su rekli zamuljaliga katastrofa.
Ja nisam uzeo avans tako da mi je ostala sasmo nasfta-hvala im i za to a ovo ostalo im silovoljno poklanjam za nadgrobni spomenik u aleji velikana,moj skromni doprinos.
Ma ne kazem da to nije istina, nego kazem da je to onda gore nesto sto je bilo! Ponavljam, ne poznajem nikoga ko ima ugovorenu proizvodnju! Za Vojvodinu je normalna takva proizvodnja, ali ovde kod nas u Kragujevcu nije!
Znaci, mi dobili samo 2400 + 1500 avans ko je uzeo = 3900 din i to je sve. 35e!