Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

Samo Banat ? A šta je sam ostalima? Ima li informacija da li protesta bilo još negde? Gde? U PO sve mirno nigde nikog... Doduše ni ne znam da li uopšte postoji bilo koje udruženje...
:zli:

Bio sam danas na protestu u Sr. Mitrovici, doduse nisam bio traktorom vec autom. Iznendaio sam se koliko je traktora bilo a ako se do petka ne ispune zahtevi u petak ce ih biti jos vise samo se nece odlaziti dok se sve ne resi. Tako je receno na kraju skupa.

u Pozarevcu nije bilo ni jednog jedinog traktora cak ni ovi sto razvoze smece =) mada mislim da u Malom Crniću organizovano je... nisam se cuo sa Stižaninom da cujemo sta je bilo i kako....

Jingis je napisao(la):
Bio sam danas na protestu u Sr. Mitrovici, doduse nisam bio traktorom vec autom. Iznendaio sam se koliko je traktora bilo a ako se do petka ne ispune zahtevi u petak ce ih biti jos vise samo se nece odlaziti dok se sve ne resi. Tako je receno na kraju skupa.

odakle neće odlaziti? Šta vredi opština blokirana?

Pa na kraju skupa je bila rec dali danas da se odlazi sa skupa ili da ostanu celu noc (mislim na traktore). Pa su rekli da se razidju danas i ako se pitanje ne resi do petka da se u petak opet izadje sa traktorima i prikolicama, kombajnima i ostalom mehanizacijom a da se ostane dok se pitanje ne resi.
Znace se sve u cetvrtak. Tako sam cuo na skupu.

Samo nek oni lazu,blokiracemo BG ako treba,kako su im hrvatski poljoprivrednici lepo dali do znanja da ne mogu sta hoce.

U Sremskoj Mitrovici je bilo preko 100 traktora.
U 18.30 na vestima b92 biće snimak.

Ja evo se jos oporavljam od operacije,ali vam dajem punu podrsku. Ovde kod nas je toliko mirno da nemam uopste utisak da ce zetva. Inace mi smo bili protestvovali pre 2 god. ispred opstine Backa Palanka i pojeli g...o.

bilo je ekstra sa obzirom da su ovo prvi veći protesti poljoprivrednika.ultimatum im je do petka,tj.ako se sutra ništa nereši ide opšta ali tada blokada puteva,autoputa i pravac beograd.ovo je samo upozorenje a upozorenje veoma moćno izgleda.možete zamisliti kad je izašlo samo 100traktora-blokiralo ceo grad,a kad izađu i kombajni i ljudi sa prikolicama :D.mnogi me zovu kažu nisu znali,ima mnoštvo ljudi koji su hteli ići ali jednostavno nisu bili obaveštani :ppozdrav: :ppozdrav:

Svaka čast momci. Ispred moje opštine je došlo nas trojica, ja, kolega stočar i momak sa ozvučenjem. Iz opštinskog agrocentra su nam skrenuli pažnju da utišamo razglas jer remeti radnu atmosferu. Pa dobro, ako je tako,...radite ljudi...
Počupali smo kablove i obezbedili uslove za rad :sta:

Jelte ljudi, a sto u Bg?? Slazem se da je to po sistemu zmija se bije u glavu bolje, ali nasa zmija nije u Bg. Tajkuni su ti koji nam kroje sudbinu, tajkuni izvoze NASU robu, i na njoj zaradjuju. To se sve radi iz luka. Pa zar nije bolje, ako nesto hocemo, udariti tamo gde najvise boli, po DZEPU!!!!!

BLOKIRATI LUKE IZ KOJIH SE VRSI IZVOZ JE MNOGO EFEKTNIJE, NEGO BLOKIRATI GLAVNI GRAD.

Ako blokiras grad (bilo koji), izazivas gnev stanovnistva, koje ce stradati zbog blokada, i gubis njihovu podrsku. Ako blokiras ulaz u luku, nikome ne smetas, osim onima kojima i treba da smetas! Kad im uzmes izvor zarade, i te kako ce nas SLUSATI

Sta mislite o ovome??

U Malom Crnicu su odrzani protesti :bravo: :bravo: Nije nas bilo u bas velikom broju jer smo mala opstina .
Policija nam izasla u susret koliko je bilo u njihovoj moci, Beograd nije dozvolio da se provozamo magistralom (ZNACI CULISU DA PROTESTUJEMO) pa smo se vozali samo po opstini.
Clan Stizanin ce kasnije staviti snimak. USPELISMO :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Ma koje luke,izvozice oni vozovima,sleperima a mogu i da ne izvoze i 10 dana,a sta seljak da radi dotle?? :sta:

Vozovima, i sleperima da, ali pod uslovom da posle tu robu prodaju za 100 eura/kg....ne isplati se to jednostavno, sem barzama....A to da ne izvoze 10 dana, pa ok, ali 100 dana je vec problem....

Nazad
Vrh