Dr.Gruja
Član
Šta da se odlučim? Odlučio sam. Ovoga puta neka se bogataši bore sami za svoje sebične interese! Prošle godine sam ispao magarac i učestvovao u borbi za prava nekog drugog, i ovog puta neću.
Ima boljih rešenja od subvencionisanja po kilogramu, ali meni lično ovo odgovara više nego ono za šta se vi bundžije zalažete, tj. da ja ne dobijem ništa kao što je to bio slučaj prošle godine. Evo sad malo da i vi ne dobijete, pa ćete znati kako je meni bilo prethodne dve godine. Prošle godine ste vi veliki bili sebični, a sad smo mi mali. Dogodine ćemo svi lepo zajedno da sednemo i dogovorimo se o zajedničkom interesu koji ćemo da zastupamo pred novom vladom.
Praviti proteste 10 dana pre izbora bilo bi u najmanju ruku glupo da nije politički motivisano kao što jeste.
---------- Poruka napisana u 20:06 ---------- Prethodna poruka je at 20:03 ----------
Ovo je već uvreda. U dosadašnjim ratovima nismo, pa nećemo ni sad. Niste u pravu i to je jedini razlog što neću ove godine da podržim manjinu bogataša među poljoprivrednicima koji maltretiraju sopstveni narod.
Sad se vi strajkbekeri organizujte pa protestvujte protiv jutrosnje odluke!