tesla
Član
Ja odoh na smenu, nastavak blokade od 8 sati, nadam se u mnogo većem broju nego juče.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Evo da ukapiras,gde su sada one "VODJE" od prosle god i kakve sad izjave daju.Oni su sebe namirili i sad pricaju kako se solidarisu sa onima sa manjim posedom i da je ovo bolji vid subvencionisanja nego po ha.Ja sam za subvencinisanje po ha,nemam nameru da blatim ikog,imam i pametnijeg posla a imam i M.UDA,nisam cinik i ne mrzi me nista,samo kazem sta ja mislim.Prosle godine se skupilo sve kod seljaka izasli su ljudi iz Vojvodine,poceli su da krecu seljaci i iz ostalih delova Srbije,tad je trebalo da se sredi sve u poljoprivredi ali tad su ta nekakva udruzenja i njihovi predstavnici iliti "VODJE"dogovorili to sto su dogovorili,tj. nista,samo 14000/ha,kao da vise problema seljak nema i to samo za 2011god. kao da se vise necemo baviti poljoprivredom.Ujedno,ministarstvo poljoprivrede je i stvorilo sva ta udruzenja i "VODJE"da bi lakse manipulisalo seljacima u korist veliki otkupljivaca,preradjivaca i veliki posednika.Ima toga jos,ali drugi put.ne kapiram sta si teo ovim da kazes??? ti si za onu varijantu po kg ili eto sedis kuci jer ti vodje ne odgovaraju??? ma dajte bre ovde se svako bori za sebe ali treba neko i da vas vuce za rukave... nemoj da ste cinicni kad vas sve mrzi.... nemate pametnija posla ili M.DA pa ajde da blatimo sve one koji pokusavaju nesto da postignu.... dokle cete biti mrzovoljni i cekati da vam padne s neba????? ... grrrrr
Tako bi trebalo ili radi u firmi ili se bavi poljoprivredom.bolje da su uveli kontrole i zestoke kazne za neobradjeno,a prijavljeno. salju nam agronome,meni licno nisu nista pomogli,a i ne vidim kako bi mogli.moje misljenje je da pio treba da bude obavezan.ili radi u firmi ili budi seljak
Tako bi trebalo ili radi u firmi ili se bavi poljoprivredom.