A otkuda pravu policiji da maltretira gradjane kada dolazi bivsi predsednik Srbije u svojstvu obicnog gradjanina da blokira ulice po Pancevu, jel to sloboda i deomkratija ili je zakon upotrebljen kada odogovara vlasti, a kada treba vlast da ga se drzi onda su iznad zakona. E pa dosta je bilo vise! 2 godine je proslo od kako je donesen zakon o zabrani dupliranja funkcija i da li ste culi da ga se iko pridrzava ili da je neko batalio neku od funkcija, naravno da niste, dok oni gore sede u po 10 fotelja (upravni odbori, saveti, agencije, ministarstva, komisije...) nama bacaju koske da glabamo i jos treba da budemo zadovoljni! Pa mozda oni misle da su zemljoradnici ludi, glupi i primitivni, a nisu svesni, da je tako odavno bi popali i prepustili svoju krvlju stecenu zemlju njihovim finansijerima (tajkunima), zilava i visprena je to sorta ljudi i ne da bas za nos da je vuku i obecavaju 1din x 10t = 100€ pa tu matematiku i dete u 4 razredu osnovne skole provali da je pogresna.
Samo hrabro i slozno u sve masovnije proteste!!!
Citam komentare i stvarno svaka cast na ovom, jer mislim da se vecina ovde zamajava glupostima i da od drveta sumu ne vidi, a to je da ce od Petroviceve uredbe samo on i ova oligarhija imati koristi. I samo da ponovim i ja - otkuda policiji pravo da pola 2011 strajkuje stvarajuci kilometarske redove za licne karte i ostalo , zaustavaljajuci saobracaj ispred vlade i to u uniformama?! Kada sam radio registraciju morao sam u pola dva ujutru da zauzmem mesto ispred saltera da bih ujutru u 7 dobio broj za iduci dan. Iduci dan sam i pored broja cekao puna 3 sata da dodjem na red. Izgubio sam dva dana na registraciju. A TO VAM NIJE MALTRETIRANJE GRADJANA? Sada kada paori protestuju, e to je maltretiranje gradjana, ma je li? Treba nekom j... sve po spisku. Prvi je onaj mafijas na celu ministarstva poljoprivrede. Svi smeju da rade sta im volja samo poari ne smeju za svoja prava da se bore? Jos pazi ti bezobrazluka - ,,paorima je mesto na njivama''. Ma hajde? A gde je tebi i zutima mesto? U zatvorima, bando jedna nevidjena. Ma ne treba je.... nikog 5%, samo napred i slozno do ukidanja ove nakaze od uredbe.