Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

oldtimer svaka čast za fotke ::svaka cast:: bili smo već i na dnevniku rts ::namigivanje::
Post je spojen: [time]1277810756[/time]

264gx21.jpg

i5xbtl.jpg

Sada mi je javljeno da kreće reportaža iz Zrenjanina u 14h na Rts Srbija Danas!!!!!

::sramota:: ::sramota:: ::sramota:: ::sramota:: ::sramota:: ::sramota:: ::sramota:: ::sramota::
I ja sam trebao tamo biti sa traktorom
Krunio sam i mislio sam da cu zavrsiti do 10, kad ono pokvario se krunjac :udri: :udri: :udri: :udri:
Sledeci ne propustam ni da me bije zandarmerija
Svaka cast Zrenjaninci komsije moje... :D :D :D :D

Vala, ni na Novosadskom Sajmu se čovek ne raduje više kad vidi toliko traktora! Svaka čast! :D

Ja se prošetao centrom Novog Sada i to je to. Tamo je sve mirno, kao da je u državi sve u najboljem redu...

tebi dorel

Moram jedan demant neće biti Srbije danas zbog skupštine biće na dnevniku u 19:30

Na sajtu RTS-a kazu u 14:00 se pravi pauza skupstine i tada ce biti emitovana emisija na RTS 2! :cao:

jbga i ja sam hteo biti tamo imam 20 kj zita, nije mi sve jedno 9-10 ili 15-16 :nono: e sad djavo tako uredio da bude da mi kamion bas danas dodje a trebao je sutra doci :udri: prihvatam kritike kriv sam ali jedino sto mogu to je da ne propustim sledeci a ako zelite ljutite se na mene kriv sam i necu vise komentarisati :nono:

==========================================================================
Ово је Србија

Емисију "Ово је Србија" емитоваћемо у 14.00, у паузи скупштинског заседања.

У емисији Ово је Србија видећете зашто су се пољопривредници из Баната одлучили да протестују. Наиме, на мирне протесте крећу, јер још не знају по којој цени ће се откупљивати пшеница.

Међутим, произвођачи вишања, из околине Лесковца, знају по којој цени ће пласирати свој производ. Откупна цена вишања већа је него прошле године.
=========================================================================

ovo pise na sajtu ...Rts-a....

Nazad
Vrh