nectar
Banned
došao iz kafane i tamo pričaju da ako se nezadovoljni paori ne povuku do petka sa puteva da ce žandarmerija imati posla da rastera blokade , a to je verovatno smislio ministar Dačic.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tesko ce se vise kod seljaka sakupiti toliko energije kao prosle godine.Zatajila su kojekakva udruzenja seljaka i predstavnici tih udruzenja.Ujedno,zna se ko osniva ta udruzenja i cemu ona sluze.Uglavnom,vodje tih udruzenja dobro avanzuju.Tu su bespovrana sredstva,koje kakve masine i sta vec.Sve to mi znamo ali se svi pravimo ludi,dokle.U Beceju nema ni d od demostracija. Demostracije po mom mišljenju su propale jer nisu ni blizu kao one prošle
ne kapiram sta si teo ovim da kazes??? ti si za onu varijantu po kg ili eto sedis kuci jer ti vodje ne odgovaraju??? ma dajte bre ovde se svako bori za sebe ali treba neko i da vas vuce za rukave... nemoj da ste cinicni kad vas sve mrzi.... nemate pametnija posla ili M.DA pa ajde da blatimo sve one koji pokusavaju nesto da postignu.... dokle cete biti mrzovoljni i cekati da vam padne s neba????? ... grrrrrTesko ce se vise kod seljaka sakupiti toliko energije kao prosle godine.Zatajila su kojekakva udruzenja seljaka i predstavnici tih udruzenja.Ujedno,zna se ko osniva ta udruzenja i cemu ona sluze.Uglavnom,vodje tih udruzenja dobro avanzuju.Tu su bespovrana sredstva,koje kakve masine i sta vec.Sve to mi znamo ali se svi pravimo ludi,dokle.
Da put BNS Pancevo je blokiran
Sad javise da je odblokiran. Dzaba pesacio.
danas sam bio otpusten sa KC Novi Sad ( operaccija kolena ) i seo u autobus da se vratim kuci,ali ta putesvestija mi je trajala sedam i po sati. Zasto se sve svodi na obicne ljude u kolonama koji idu kuci ?????Losa organizacija,ili neorganizacija!!! Lepo sam napisao pre 3 nedelje kada je onaj dvodnevni protest bio,da treba lepo da se organizuju a ne ovako!Ovo ni na sta ne lici i zali Boze...Ceo protest se sveo na 14.000 din,OK...A zasto su onda isti ti koji sada blokiraju uzeli regresiranu naftu i prijavili se za avans,a neki i podigli?!Cast izuzetcima...Sad hoce i jare i pare?!Zasto niko pametan nije seo i napisao plan u 5-6 tacaka kog se ne odrice i koji podrzava vecina seljaka!Zasto blokirati sela i malo prometne saobracajnice i otezavati zivot i ovako napacenom narodu!Jesam za promene i ima u prethodnim postovima mojih predloga za subvencionisanje...Misli li neko na zaposlene,trgovce,prevoznike,povrtare koji dan-noc rade i po smenama i svakojako i muce se da bi obezbedili deci i porodici zivotnu egzistenciju...Nisu svi rodjeni sa 100 hektara ili 1000 pa da mogu da kroje sudbinu manjima od sebe!Stvara se nezadovoljstvo u narodu a pametnih medju organizatorima ovih protesta je ocigledno malo!!!Ko ce da plati sada 14.000 Slavica Djukic ili Petrovic koji je ministar jos koji dan...Ko da preuzme toliku odgovornosti i te silne pare iz budzeta da?!Ne realno u ne realnom vremenu,samo toliko...Svaka cast postenim i vrednim ljudima koji su izasli na proteste i ostaju dosledni ali ima vise onih koji su marionete stranackih-tajkunskih vlastodrzaca i dokle god je tako mene nece biti na protestima!Svako ima pravo na svoje misljenje i necu se ljutiti ko god kaze nesto protiv ovoga sto sam napisao!
danas sam bio otpusten sa KC Novi Sad ( operaccija kolena ) i seo u autobus da se vratim kuci,ali ta putesvestija mi je trajala sedam i po sati. Zasto se sve svodi na obicne ljude u kolonama koji idu kuci ?????
gosp KRLEMARE,
ako si nezadovoljan ljudima koji su prosle godine prihvatili uslove koji su tada bili, smatram da nije u redu da napadas one koji ove godine zele da preduzmu nesto... ipak ovi sada se bore da isprave ono sto su oni od prosle zeznuli... nije u redu ih napadati, brukati, prozivati, i slicno... ako si kivan na nekog konkretno to i kazes a ne cas napadas ove cas napadas one... nemoj tako nije u redu... ovi sada su imali onu stvari i pokrenuli nesto za sta smatraju da je ok... pozdrav od CAFEZICE....
P.S. prvo se odluci pa tek onda blati
Zao mi je sto na ovom dobrom forumu ima dosta strajk bekera, izdajnika i prodanih dusa takvi bi i u slucaju eventualnog nedaj boze rata bili i protiv svog naroda!!!!