Dobro jutro ... da da frustuk pa na put . Samo slozno svi , srecno !Dobro jutro. . .
---------- Poruka napisana u 06:33 ---------- Prethodna poruka je at 06:32 ----------
Prvo frustuk pa ondak naput
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobro jutro ... da da frustuk pa na put . Samo slozno svi , srecno !Dobro jutro. . .
---------- Poruka napisana u 06:33 ---------- Prethodna poruka je at 06:32 ----------
Prvo frustuk pa ondak naput
Most na Tisi tj brana izmedju N.Beceje i Beceja bice blokirana!!okloina beceja hoce li biti tamo blokada rado bih se pridruzo
Nema drugog nego da ti nama kazes ko te poslao ovde da pises glupostiDragi paori,shvatam ja vas da niste zadovoljni novim načinom subvencionisanja,ali ministar je rekao svoje i nece to svaki dan ponavljati,dakle moramo prihvatiti subvencije kakve nam je on ponudio,nema drugog ,i onako je to bolje nego da nam ništa nisu dali, zar ne, tako da mislim da svi oni koji su izašli na proteste samo gube vreme i bacaju gorivo a pre ili kasnije ce morati da obustave protest!
Dragi paori,shvatam ja vas da niste zadovoljni novim načinom subvencionisanja,ali ministar je rekao svoje i nece to svaki dan ponavljati,dakle moramo prihvatiti subvencije kakve nam je on ponudio,nema drugog ,i onako je to bolje nego da nam ništa nisu dali, zar ne, tako da mislim da svi oni koji su izašli na proteste samo gube vreme i bacaju gorivo a pre ili kasnije ce morati da obustave protest!
Dragi paori,shvatam ja vas da niste zadovoljni novim načinom subvencionisanja,ali ministar je rekao svoje i nece to svaki dan ponavljati,dakle moramo prihvatiti subvencije kakve nam je on ponudio,nema drugog ,i onako je to bolje nego da nam ništa nisu dali, zar ne, tako da mislim da svi oni koji su izašli na proteste samo gube vreme i bacaju gorivo a pre ili kasnije ce morati da obustave protest!
cuo sam se sa drugom najverovatnije ce atarom u grad nemogu pezoi u blatopa neka tu i ostanu ili da se vrate kod semenskog i tu blokiraju put a dolovci neka ostanu na nadel i sve je " orlajt " a mogli bi svi nazad do starog tamiša pa levo ka novom selu pa prva levo i pravac ka pančevu jer ima ćuptija da se pređe preko nadela i izlazi se kod doma slepih a može i skroz do pančeva