Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mogu da te izlupam somborac vrlo brzo!izlupace tebe pancevci umesto mene,treba da te je sramota kako miniras svakog ko pozitivno misli!
A za to drugo ti nemas muda,vec samo bulju!!
Sve mi se cini ako se ostvare subvencije od 14.000 da smo ga svi nastradali, ode struja, gorivo i da ne nabrajam jer neko mora da nadomesti razliku
Kao što ne može svako da se bavi poljoprivredom tako ne može ni u magacinu svako da radi ,upoznao sam mnoge takve da im daš dve ovce da čuvaju tri će da izgube a isto je i u poljoprivredi.Neko radi zato što drugo nemože a neko zato što drugo ne ume.prijatelju nema toliko magacina da se radi za 25000, a i taj sto radi u magacinu nit brige nit pameti.
drzava ima pravo da podigne marze, da podigne PDV. Nije mi jasno, koliko u srbiji ima samo obradivog zemljista pa to puta 14.000 kolika je to suma novca. Pa da smo amerika....Mi smo mala i siromasna drzava za koju se plasim da za koju godinu ne bankrotira pa da nam onda amerikanci "daju" subvencijenije to bas tako jednostavno kako si ti napisao, recimo derivati dizela prate svecke trendove a ne kako se ovde kome nakrivi...
drzava ima pravo da podigne marze, da podigne PDV. Nije mi jasno, koliko u srbiji ima samo obradivog zemljista pa to puta 14.000 kolika je to suma novca. Pa da smo amerika....Mi smo mala i siromasna drzava za koju se plasim da za koju godinu ne bankrotira pa da nam onda amerikanci "daju" subvencije
Ne subvencionise se sva obradiva zemlja. . . vec ona koja je registrovana. . . a da gospoda iz vlade malo manje trose para na izborne reklame. . . i na podmicivanja . . . ne bi bilo blokada. . .
---------- Poruka napisana u 18:24 ---------- Prethodna poruka je at 18:21 ----------
uvek se vraćamo na isto treba samo onima koji su registrovani dati subvenciju a ostale ko šiša
E ovo je od zadnjih par strana štose tiče protesta najbolje zapazanje trazi se samo 14.000 opet trošiti volju i energiju poljoprivrednika koji se bave i povrtarstvom a ne samo ratarstvom valjda je to sve poljoprivredea .E kad ubiju povrtare uvozom i obore cenu to nekom i odgovara jer se bavi samo ratarstvom e kad se to sve objedini i bude se malo obraćalo paznje i na druge stvari onda se moze i nešto konkretnije ostvariti za dobro svih a ovako ćemo po svemu sudeći svake godine štrajkovati al samo za jednu stvar i tako će vremenom sve više nas odustajati jer to nevodi ničemu ili odgovara samo ciljanoj grupi poljoprivrednika.Основа демократије је да свако изнесе своје мишљење, а да се уради како одлучи већина. Ја ћи опет питати, јер сам питао и написано је 10 страна постова без одговора (јер сам био у праву ->> коме да поставите услове кад је скупштина распуштена а влада је само техничка??
Да се разумемо, ја нећу на простест иако сам незадовољан као и сви остали, али мислим да тренутно залуд трошите вашу енергијуи оно мало стрпљења гладног народа.
Хипотетички разговор двојице који су пошли на посао , па стали на барикади:
-Што штрајкују сељаци?
- траже субвенције од 14.000/ха.
-Шта, немају дотацију државе?
-Ма имају, негде око 7.000дин/ха...
-АА, па значи смањила им држава. Управу су. А јел траже да се укину монополи?
-Не, траже 14.000дин/ха.
-Јел траже смањење ПДВа на репроматеријал?
-Не, траже 14.000дин/ха.
-Јел траже смањење царина на увоз половне механизације?
-Не, траже 14.000дин/ха.
-Јел траже да се врши ригорозна контрола увоза пољопривредних производа, квалитета и порекла?
-Не, траже 14.000дин/ха.
-Јел траже да се држава одрекне свог дела у име произвођача у прерађивачким фирмама које је продала тајкунима?
-Не, траже 14.000дин/ха.
-Јел траже дугорочну стратегију од 5-10 година, за развој пољопривреде?
-Не, траже 14.000дин/ха.
-Јел траже да се паре за пољопривреду р а в н о м е р н о расподеле по целој Србији?
-Не, траже 14.000дин/ха.
- А колика је беше теби плата?
- Радим у магацину, за 25.000дин.
Ne subvencionise se sva obradiva zemlja. . . vec ona koja je registrovana. . . a da gospoda iz vlade malo manje trose para na izborne reklame. . . i na podmicivanja . . . ne bi bilo blokada. . .
---------- Poruka napisana u 18:24 ---------- Prethodna poruka je at 18:21 ----------
uvek se vraćamo na isto treba samo onima koji su registrovani dati subvenciju a ostale ko šiša
Registruj se pa ces dobiti. . . kako mislis da dobijes na lepe oci i na rec?
Al je bar Petrović javno priznao da je uskratio (prevario) 167000 gazdinstava ranijih godina.bog te mazo, pa svi naucili petrovicevu pesmicu kako ce ove godine vise gazdinstava dobiti subvencije, pa ovih 250 000gaz. se pretocilo u ovih 83 000gaz.
tako da su ovih 167 000 faktici prazna gazdinstva, recimo svi koima sam ja registrovao zemlju i od koga sam uzeo zemlju u arendu, ostala im gazdinstva sa 0,5ha
ovih 167 000 nemaju ni jednu desetinu hektara od ovih 83 000...
Al je bar Petrović javno priznao da je uskratio (prevario) 167000 gazdinstava ranijih godina.
E pošto smo mi slep narod,svim gazdinstvima od tih 167000 predlažem da podrže ministra pošto ih se setio na kraju mandata da i oni postoje.
To kakav bi to bio potez,ako to urade ima da poludi!Nesto sam nacuo da su poceli da se skupljaju traktori kod rafinerije,hoce valjda da blokiraju jer sutra dolazi Tadic.