Ako te nije posetio takozvani savetodavac(zapravo statističar) i uzeo podatke, nemoj da se čudiš što ne dobijaš poruke. Ima toga i u Vojvodini, i kod mene se neki žale da ne dobijaju poruke i upravo njima nije bio savetodavac u poseti. Ja mislim da to zavisi od samog savetodavca koji ti je dodeljen koliko je ozbiljan i vredan.
Ja za moju savetodavku imam samo reči hvale. Jeste da je voćarka po specijalnosti, ali imam ja koga da pitam to što mene zanima(ratarstvo/stočarstvo) od stare ekipe iz PSS u smislu usko stručnog savetovanja. Od nje je sasvim dovoljno što me redovno obaveštava o svemu važnom vezano za vođenje gazdinstva.
Kod savetodavca se upisuje broj mobilnog telefona na koji će stizati SMS poruke. Ako nije upisan, normalno da neće dobiti SMS jer ne šalju poruke nasumice nego na upisane brojeve.
---------- Poruka napisana u 03:48 ---------- Prethodna poruka je at 03:41 ----------
U Padini je upisano oko 50 traktora. Malo je naspram broja traktora koji ostaju u selu. Nadam se (zbog noćašnje kiše) da će se pojaviti još više učesnika.