Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tamo i treba usmeravati blookadu ka beogradu ,pancevu tamo ce biti veliki pritisakTako je bilo i prošlog puta.
Nije problem ići alternativnim(poljskim) putevima ali je kod nas blokiran most prema Iđošu i jedino preko njega se može ići u atar a i taj pravac nema nikakve veze sa Beogradom.Blokadom puta prema Bašaidu-Zrenjaninu-Beogradu već možemo ići alternativnim putevima bez problema.
Ako i ove godine urade isto sigurno će dolaziti baš do sukoba poljoprivrednika.Ako je to nekome cilj onda će to i uraditi.Bićete obavešteni.
koja firma kod nas u drzavi radi, ko ima novac da nesto kupuje. Svi mi mozemo da strajkujemo i seljaci i lekari, radnici, penzioneri samo sto nemaju svi traktoreVi sto kazete da se dzabe blokiraju mesta nije bas tako jer blokiranjem saobracajnica zaustavljate snabdevanje gradova i uobrazenih gradjana koje zabole nesto za nas a onda kada nemaju hleb mleko i ostale proizvode koji nemogu da im se dopreme e onda pocinje haos koji ne odgovara vladi pred izbore tako da sta god da se blokira ide u korist nama i to je to!!!
pa vidis seljaci iz mog sela jedva cekaju da im stigne roba i da nadju neko kamionce ili kombi da idu za beograd kazu tamo uvek sve prodaju sto nije slucaj kod nas gde nemas sta kome da prodas jer svi sade po malo za sebe!!!koja firma kod nas u drzavi radi, ko ima novac da nesto kupuje. Svi mi mozemo da strajkujemo i seljaci i lekari, radnici, penzioneri samo sto nemaju svi traktore
Opet ti?!,popeo si mi se vise na k.....!ali sta dobijas time ako blokiras po vojvodini i srbiji sela i gradove.koga ce da boli **greška za to.Minimum da se blokira pancevacki most pa je nesto a ove gluposti nisu nista
Na **greška mi se penjes,daj nek neko ovog izbaci sa foruma!!!!dikofen mi iz crepaje,kovacice,padine itd idemo za BEOGRAD pa dokle stignemo!A vi stanite na prvi cosak i blokirajte neku babu i dedu!
---------- Poruka napisana u 13:42 ---------- Prethodna poruka je at 13:24 ----------
E majke mi ,pa niste vi normalni koga tamo blokiratE?????????Krenite put Bg pa gde vas yaustave inace nista necemo da uradimo!!!!!!!!!!Ko vam daje tako glupe ideje
izlupace tebe pancevci umesto mene,treba da te je sramota kako miniras svakog ko pozitivno misli!trebao bi tebe neko da izbaci...ali ovde je izgleda sve dozvoljeno.a tako bi te tukao!!!!!
a sto se tice penjanja imas li zenu ili sestru,salji je kod mene ja volim zene a ne muskarce....