Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
da to je tačno francuzi moraju da ostave odnosno da ne rade 10% svojih površina da se nebih stvarali tržišni viškoviKada su dolazili na vlast obecali su uvodjenje subvencija i rast istih do evropskih ili bar do hrvatskih,A uvodjenje tih subvencija dovela je do povecanja izvoza u naj kriticnijim godinama susa, grad,kasni mrazevi ,a i povecala povrsina koja se obradjuje.A oni sada menjaju sve to i ubedjuju nas da su oni upravo izmislili toplu vodu koja je dobra za nas ?Pa zar nas smatraju toliko maloumnima ovo je stvarno vredjanje i omalovazavanje nas seljaka ,mi neznamo sta je dobro za nas pa ce oni da nam prodaju m... za bubrege.Ja radim dve njive koje se nebih usudio da radim da nije bilo subvencija ali sada su mi jedne od boljih jer sam ih podrivao naoravao razoravao dovozio stajnjak.I nace u EU daju subvencije i za sume i pasnjake i sve ostalo cak i za odmaranje zemljista.
Jel zna neko za moj kraj gde ima blokada razgovaro sam sa puno ljudi većina je za blokade ali kao javi gde kada ili nisu im traktori registrovani sve mi nešto uvijaju opet ću sa bratom u auto pa gde mi je najbliže tu idemo bar da budemo podrška kad nemožemo mi da blokiramo
Kako ne sme .. pa nasa blokada je prijavljena MUP-u i zna se mesto i vreme
OK razmenićemo brojeve tel. tu nam ne mogu ništaProsle godine kod mene bile na putu Bela Crkva - Kovin
a sada ce da se udruze ne zna se tacno gde ali bice negde od Bele Crkve do Vrsca ne zna se tacko gde ali za neki dan ce da se zna ustvari pojedini znaju ali kao "ne sme da se prica" ne sme da se prica tacno mesto gde ce biti blokada... zato sto ovi politicari pustaju poline da saznaju gde ce biti blokada i tako to...... od prilike se zna gde ce biti .....
Nedavno bilo na Diskaveriju ali je reč o 4 ili 5 % a ne 10%.da to je tačno francuzi moraju da ostave odnosno da ne rade 10% svojih površina da se nebih stvarali tržišni viškovi
ne samo zbog toga nego i zbog smanjenja degradacije zemljista,ciscenja od hemijskih preparata.da to je tačno francuzi moraju da ostave odnosno da ne rade 10% svojih površina da se nebih stvarali tržišni viškovi
tacno je da nama u sumadiji ne stizu poruke,valjda smo im manje bitniod vojvodjana tj znaju i oni da ce glavni talas protesta biti iz vojvodine pa probaju da se udobre...meni uplatili 10% manje avansa nego sto je prijavljeno