Protestna vožnja traktorima.

Da li ste verovali da ćemo uspeti ?

• Da

Glasovi: 248 68,7%
  • Ne

Glasovi: 113 31,3%

• Ukupno glasača
    361
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA

ček ko je ovde predsednik mislim asocijacije :sta: :sta:

North ARMY je napisao(la):
Ako hoce neko da polaze umesto mene nek se javi,a ja cu sutra fergusonom i govnjarom da blokiram izlaz iz murije. :D

Samo da potraje ova noc i da naucim za prijemni,pa sutra skoknem da vam dam podrsku,mada ne obecavam...

Нама је зграда општине и мурија зграда преко пута зграде :D :ppozdrav:

Ljudi ko sutra izadje dobrodosao,ko minira nista ne imao i od ruke mu nista ne rodilo,bice valjda nesto za pocetak,kasnije ako bude trebalo a trebace paralisati celu srbiju BITNO JE DA SUTRA SVE IZADJE U MEDIJIMA DA SVI ZNAJU.

Kako sam sad kao more pred oluju,a prisecam se nekih pesama koje sam davno ucio u osnovnoj skoli za razne priredbe,a neke sam i u srednjoj pa evo resih da podelim sa vama ove patriotske stihove. :cao:

Odlazim... I nikad,
nikad nece vise
tenkovi mi tudji kroz prasinu proci
polja mojih plodnih,
njiva mojih rodnih-
kroz tisinu dana il tisinu noci!
Kao mlado vino,
kao plahe kise,
kao more kad se uzgiba,zapeni
nocas seme bune radja se u meni:
Srbija se nece
umiriti vise.

Pisi mi sami sudimo o sreci
kovaci smo njeni i na svome svoji
pisi da ce nase reke i dalje teci
rezali kurjaci ili ne,ma koji....
:ppozdrav: :ppozdrav:

ijao... NA ne znam sta polazes sutra i koji fax bi da upises aLi to sigurno te nece pitati...e ako je neki poljoprivrednik profesor ti kreni da mu pricas o protestu mozda te pusti =) ::namigivanje::

Prekosutra polazem. :cao:

Lepo ja za vreme polaganja javim da ima bomba :haha: :haha:

A sta mislis koji cu fax da upisem ::namigivanje::

Браво Н.А.! :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zor-vLvh5ck[/youtube]

Звоне звона светог Спаса
Србадија сва таласа,
преко брда и долина отац
брани свога сина!
У бој иде Србадија јуначка
против својих душмана
За крст,за крст Немањића,
за славу, за славу Обилића!

ma bez veze oni najavili ,,setnju,, kao da idu u soping umesto da su naveli da idu u protest koji ce poceti protestnom voznjom traktora do ispunjenja zahteva a ako se to ne desi onda blokada dal bgd dal puteva videcemo ali ne zameram ja zrenjanincima takav je rts dobio nalog da prenese nemojte na to nasedati use i u svoj john deer
Post je spojen: [time]1277791127[/time]
jeste spremni ja odoh do lacarka sve info vise ne mozemo preko neta zato imate i moj br 063 203 777 ja se ne bojim da dam svoj broj jer znam za sta se borim i zbog toga jedino se boga bojim.krecemo polako al sigurno da se okupljamo SRECNO SRECNO I DA NAM JE BOG VISE KUCE

provac je napisao(la):
ma bez veze oni najavili ,,setnju,, kao da idu u soping umesto da su naveli da idu u protest koji ce poceti protestnom voznjom traktora do ispunjenja zahteva a ako se to ne desi onda blokada dal bgd dal puteva videcemo ali ne zameram ja zrenjanincima takav je rts dobio nalog da prenese nemojte na to nasedati use i u svoj john deer
Post je spojen: [time]1277758727[/time]
jeste spremni ja odoh do lacarka sve info vise ne mozemo preko neta zato imate i moj br 063 203 777 ja se ne bojim da dam svoj broj jer znam za sta se borim i zbog toga jedino se boga bojim.krecemo polako al sigurno da se okupljamo SRECNO SRECNO I DA NAM JE BOG VISE KUCE

Тако је Провац! :ppozdrav:
Мој 065/427 80 89
Браћо бојите ли се кога?
Бојте се само Бога и више никога!
Борите се за своје породице, за своје потомство! :bravo: :cao:

Evo dobio sam prve informacije sa terena u SM,kazu da je kolona do jaja,super su se organizovali i da nije ni malo naivno organizovano.
A ja kuci strebam i cuvam forum od kakera. :udri: :udri:

Evo kako je to izgledalo danas na protestu u Zrenjaninu

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2FJ7l_-2pEI[/youtube]

167q9w7.jpg

9h6qlu.jpg

23vgh8i.jpg

Nazad
Vrh