Zrenjaninac
Član
Odg: PROTESTNA VOŽNJA TRAKTORIMA
ček ko je ovde predsednik mislim asocijacije
ček ko je ovde predsednik mislim asocijacije
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
North ARMY je napisao(la):Ako hoce neko da polaze umesto mene nek se javi,a ja cu sutra fergusonom i govnjarom da blokiram izlaz iz murije.
Samo da potraje ova noc i da naucim za prijemni,pa sutra skoknem da vam dam podrsku,mada ne obecavam...
Manekenu RTS,vidjeno.ZRENJANINAC je napisao(la):Gledajte sutra ujutru jutarnji program u 7:00 da čujete o protestu Zrenjaninaca
nisam stigao da gledam,jel bilo šta?kiraj je napisao(la):Manekenu RTS,vidjeno.ZRENJANINAC je napisao(la):Gledajte sutra ujutru jutarnji program u 7:00 da čujete o protestu Zrenjaninaca
provac je napisao(la):ma bez veze oni najavili ,,setnju,, kao da idu u soping umesto da su naveli da idu u protest koji ce poceti protestnom voznjom traktora do ispunjenja zahteva a ako se to ne desi onda blokada dal bgd dal puteva videcemo ali ne zameram ja zrenjanincima takav je rts dobio nalog da prenese nemojte na to nasedati use i u svoj john deer
Post je spojen: [time]1277758727[/time]_________________________________________________
jeste spremni ja odoh do lacarka sve info vise ne mozemo preko neta zato imate i moj br 063 203 777 ja se ne bojim da dam svoj broj jer znam za sta se borim i zbog toga jedino se boga bojim.krecemo polako al sigurno da se okupljamo SRECNO SRECNO I DA NAM JE BOG VISE KUCE