Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tacno je da nama u sumadiji ne stizu poruke,valjda smo im manje bitniod vojvodjana tj znaju i oni da ce glavni talas protesta biti iz vojvodine pa probaju da se udobre...meni uplatili 10% manje avansa nego sto je prijavljenoЉуди ја сам веома ретко крај рачунара, па много тога пропустим.Уопште незнам о каквим порукама говорите нама у Шумадији ништа не стиже (или бар не мени). А оно што нећу да пропустим сигурно то су протести. Рача 25.04.2012. креће у протест.---------- Poruka napisana u 21:01 ---------- Prethodna poruka je at 20:59 ----------Овога пута мораће да попусте и то много брже него прошле године, видећете.
Napisite ko zna : koje saobracajnice se kod vas blokiraju u sredu ?
Mi Zabaljski most na Tisi
Ivković i još jedan čovek iz Srbije (Ub ) ,mislim da je Marijanović .A ko je najavio proteste,nisam gledao
Ljudi ko povezuje avans i proteste.Bonovi su isto što i avans,dakle ne ulaze u ono što TRAŽIMO na protestima.Ja uzimam SVE što sa može dobiti sa računa koji počinje sa 840 jer na takve račune mesečno plaćam prosečno oko 100.000 dinara a za kašnjenje je kamata 0,2%DNEVNO!Zato mi nije jasno šta u stvari hoće oni koji su uzeli bonove a sad se nećkaju za avans.Zar ne vidite sa kakvim BITANGAMA imamo posla a vi se ponašate kao da treba da uzmete od POŠTENOG DOMAĆINA nešto.Ja sam na prošlom protestu prešao 100km traktorom ,a sda sam jedan oprao,nasuo gorivo i spreman čeka.Pošto sejem repu nema logike da sam protiv ovakvih mera,ali JA SAM GENERALNO PROTIV POLITIKE KOJA NEMA POŠTENU NAMERU.Ne radi se tu o nekoj tački uredbe nego o POKUŠAJU BG HOŠTAPLERA da prevare i namagarče poštenog domaćina.Zato i igraju na tu kartu poštenja da ko uzme avans NEĆE se više buniti nije korektno!!I to im očigledno i uspeva kod dosta ljudi.Zamislite BULJAVOG da ostane na vlasti(verovatno i hoće)sa kakvim će smeškom da objasni kako oni daju a mi nećemo da uzmemo jer nam verovatno ni ne treba.Zato uzmite pare i 25 na puteve protiv mangupa mangupske metode!
Управо је ово један аргумент више мојој тези да је ово блокада искључиво у предизборном циљу. Зашти кренути у блокаде 10 дана пред изборе? Зашто и здравство баш тога дана креће у штрајк, осим ако неко то не координира? Уосталом чему блокада против ТЕХНИЧКЕ ВЛАДЕ ?!?!
Уосталом против које власти у блокаде ?? - нисам страначки обојен, али ми као народ памтимо краће од кокошке, па ћу лепо сведа подсетим
-СРС на власти и СПС - чучали смо или у подруму под бомбама или у редовима за нафту или хлеб
-ДС (Ђинђић) на власти - увели су какве-такве премије (сећам се да је за соју била око 2-3 динара/кг)
-убили Ђинђића
-дошли Г17 и ДСС укинули премије на ратарске производе, распродали прерађивачки сектор, повраћај средстава давали само својима и за добру провизију
- ДС дошла на власт - УВЕЛА СУБВЕНЦИЈЕ по први пут у новијој историји, па их смањила јер се испоставило дадржава нема довољно пара ѕа веће субвенције
- СНС као "нова партија" има за човека који им води сектор пољопривреде Данила Голубовића, који је био кадар Г17 (о висини субвенција прочитај два реда испред)
Ја зато опет постављам питање против кога блокаде због субвенција? Против једине владе која је и увела субвенције, а сада има само капацитет техничке владе ? (за оног ко не зна шта значи техничка влада - ено му Устав, па нека чита).
Све ово говори да се ради само о политици, а не о неѕадовољним сељацима.
Ево нам иѕбора 06.маја па гласај за кога сматраш да треба , а не да поштен свет који живи од 200евра месечне плате чучи поред блокаде у страху да му гаѕда не да откаѕ јер није могао да стигне на посао.
-Лично мислим да је ово направљено да би сељаци добили преко леђа, лекари мало да се ОПЕТ БУНЕ, народ да гунђа,а Тома да ѕадовољно трља руке јер је ОПЕТ продао му.а за бубреге...
Zašto da ne.Kako da ja budem konkurentan Francuzu ako on dobija i više od 500evra/ha.Pa da onda podignemo na 50.000