mcbaycow
Član
E, sad sam ljut na ministarstvo.Još nisam dobio ni jednu poruku, da predam zahtev za subvencije.
Pa koji si Kiraj ostavio broj moba kad si predavao zahtev za gorivo? Na taj mora da ti stigne...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E, sad sam ljut na ministarstvo.Još nisam dobio ni jednu poruku, da predam zahtev za subvencije.
Svi su ocekivali 14 000 po h. najvise oni sto imaju kredite.... Ja sam isto uzo regres jel mi trebaju pare da zavrsim setvu kao i vecini.... ali nisam zadovoljan izacicu na blokadu, i ja kao i mnogi sam racunao na 14000 za ovu godinu . dosta njih se zaduzilo na kontu subvencija, iz mog mesta duplo veci broj nego prosle godine ce izaci na blokade i svi su uzeli regres jel im trebaju pare za seme, đubrivo,hemiju...LJudi koji podnose zahteve su prakticno bez dinara, da se da i sto dinara i to bi im trebalo jer su svi ocekivali 14000 po h, a svi koji su i uzeli regres su za blokadu ti uzimas sto ti daju jer ti pare trebaju ,a posle izkazujes nezadovoljstvo svojim merama.Oni smatraju da ce kupiti ljude boksom cigareta po hektaru ili gajbom piva e srbijo sta si docekala.
Kod nas ništa nije nemogućeTaj scenario je nemoguć. Ne može neka buduća vlada da kazni stanovništvo jer je radilo po instrukcijama stare vlade.
Na početku je selo imalo dva savetodavca , ali su dali otkaz.Sada nam savetodavac dolazi tri puta u nedlji,verujem da nema vremena da nas obilazi.Da li te je posetio takozvani savetodavac? Ako nije, onda zato nema obaveštenja.
Promenio sam karticu u telefonu, da nestizu poruke od buljavog.
Svaka poruka stigne 2 ili tri puta ista, ne znam zbog čegaPromenio sam karticu u telefonu, da nestizu poruke od buljavog.
Svaka poruka stigne 2 ili tri puta ista, ne znam zbog čega
Jes da je 2-3 minuta ali i to je nešto. Pozitivno je što je bar neko smogao hrabrosti da emituje najavu protesta i to na televiziji koja pokriva teritoriju cele Srbije.
TV Panonija o protestima dosta govori ali se ne vidl na celoj teritoriji Srbije.