mindjušar
Član
Imamo mi "naše" sto puta gore od stranaca,koji su pokupovali onomad za 200maraka po hektaru,pa par puta preprodali da bi imali još više
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako se ne desi promena vlasti, a sto ce se tesko desiti, mislim da cemo morati da odemo u kriminalne vode da bi opstali u poljoprivredi. Oni koji ostanu posteni ptopasce, to mi(nam) je sad valjda svima jasno. Sto vise mucki, prevara i sumljivih radnji a sve to pod okriljem parole "samo po zakonu".
Ovo sa subvencijama je cisto mazanje ociju i skretanje sa krucijalnih stvari koji NAS cekaju u narednim godinama. Pokusavaju da nam istrose energiju i nas bes i nezadovoljstvo kanalisu u smeru u kojem oni to zele. I dok se oni zadovoljno smeskaju u svojim koznim foteljama pazljivo razrazujuci strategiju i onako podsmehljivo i tajno ispod stola broje prve avanse iz HAGA mi se borimo sa necim skim se niko ne bori.
Ono nasta treba da obratimo paznju i usmerimo svu nasu energiju jeste ZABRANA PRODAJE ZAMLJE STRANCIMA.
Holandjanima, a i drugima je nasa zemlja obecana jos odavno, a sad su u zavrsnoj fazi kupoprodaje.
Ne znam da li ima spremnih i mocnih koji ce moci da daju za 1 Ha 20 i vise hiljada eura. Nema, naravno, da nema.
Onda kad nam uzmu zemlju bar necemo imati problem oko subvencija.
Dakle oci sirom otvorite i dobro razmislite kome cete dati glas.
Nisam nista video , na dnevniku ?Slušajte RTV 1 sad će biti reč o daljim protestima
jbg pa bilo u najavi nisam ni ja posle ništa čuo.
da nije ono iz Odzaka ? [video]http://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/stocari-protestuju-zbog-zemlje-u-odzacima_312377.html[/video]
Ama ne trebaju jadni ljudi stupiti u strajk gladju, treba samo nastaviti sa razbijanjem onog sto je posejano a nije njima dodeljeno.da nije ono iz Odzaka ? [video]http://www.rtv.rs/sr_ci/vojvodina/stocari-protestuju-zbog-zemlje-u-odzacima_312377.html[/video]