slobapatrola
Član
a pa lepo vi mislite meni....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
krivo mi brate sto nismo svi izasli ko jedan nego se neki prodaju za tepsiju ribe a na konto njih pojedinci zgrcu kintu da ni njihovi pra unuci nemogu potrositi a na nama nedaju ni na kasicicu i jos nas prave budalama ko da smo mi sisali grabulje.prepirete se ko je bio na protestima a ko nije,kome je dobro a kome nije,ko ce izaci 25 a ko nece i stalno pricate isto a u stvarnosti vas primio ministar policije koji vas koristi u predizbornoj kampanji http://www.blic.rs/Vesti/Politika/3...bora-pokusaj-formiranja-dvopartijske-politike
nebrini bice 100% a ako jos davis jos cu te i zezati pa cu povesti kozu da ti pojede kupus.izgleda da neki samo misle na sebe....
a kako vidim od protesta nece biti nista
kratko vidis,ili mislis i ti samo na sebeAha samo na sebe mislimo.Na svoju porodicu na svoju decu i na to kako će oni sutra živeti kada se rasturi i ovo malo što je ostalo.
Branko i malko ovčijeg mesa za kupus da bude pikantniji.
meni nesmeta protest ali ovim se postize samo druzenje uz koristenje alkohola a ne protestKako svima tako će biti i vama.Branko i malko ovčijeg mesa za kupus da bude pikantniji.
brate nisam VECERO a kuvani kupus obozavam, a vi se vezali tog kupusa jos matic malo ovcetine.Treba smisliti naziv takvom jelu. Ja predlažem "Ministar u slatkom kupusu".
znaci ti bi da svi na stradamo da bi ti dobio...Pa sto ne uzmes i probijes blokadu sa traktorom nego nemas m..a i pravac Bg.
ej idi spavaj o ti mudima nije tvoje da sudis ti se nisi na profilu ni pretstavio ko covek. zovi tadica da te obidje da se slikate u kupsu i cekajte da vam nesto padne sa neba.znaci ti bi da svi na stradamo da bi ti dobio...Pa sto ne uzmes i probijes blokadu sa traktorom nego nemas m..a i pravac Bg.
Ne moj ti meni da pricas o padanju sa neba jer radim jako puno.ej idi spavaj o ti mudima nije tvoje da sudis ti se nisi na profilu ni pretstavio ko covek. zovi tadica da te obidje da se slikate u kupsu i cekajte da vam nesto padne sa neba