Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sefkerinac je smenjen u petak uvece,novi precednik poljoprivrednih proizvodjaca Banatskog Novog Sela je organizovao da se krene u subotu ujutro za BG tj da se pridruze ostalim kolegama iz drugih mesta.Ali posto je u subotu ujutro grupa paora usla u Beograd, nije bilo potrebe da novoseljani krecu iz BNS.Ali ako bude trebalo 25.4. ocekujte nas u velikom broju.ja nisam mogao da izadjem posto mi je istekla registracija na traktoru a nisam je obnovio ali sam se ponudio da pomognem nekako drugacije ako je to moguce.A ja se baš pitao da li u Banatskom novom selu koji ima 3 puta više stanovnika od Ilandže,Novog Kozijaka,Dobrice i Lokava zajedno ima bar jedan pametan pa da kaže "ko ga je** ako njemu odgovara ovaka ja odoh na proteste".
Sramota da takvo selo nadomak Pančeva ignoriše proteste.
A pitajte člana srđan 7 koliko ima poljoprivrednika u Rarošu a neko je bio na protestima.
Za opštine Južnog Banata Vršac,Pančevo,Kovin,Bela crkva nemam reči isto kao i za Alibunar,Plandište(čast malobrojnim izuzecima).
Svaka čast Kovačici i Opovu.
Teajte ljudi krseve na ulice,gledam snimak covek kuka da mu jedan far kosta 150e,ljudi po gradovima rade ceo mesec za te pare i manje,sav je narod besan i gradjani kad ne mogu da mrdnu,a ni nama paorima ne cvetaju ruze.Lepo traktore pored puta parkirati da se saobracaj odvija normalno,a oklopnici nek stoje to im je i posao.